Justin Bieber őszinte és érzelmes bejegyzéssel állt elő az Instagramon, a gyereksztárok sorsát elemezte, saját rossz döntéseiről – drogfogyasztásáról, tönkrement kapcsolatairól – vallott.

Justin Bieber arról mesélt, hogy az egész világ megfordult vele, amikor híressé vált, ez azonban egyáltalán nem tett jót vele: hirtelen több millió dollárja lett, és mindenhez hozzáférhetett.

Nem jött stabil családból, a szülei 18 évesek voltak a születése idején, külön is éltek, és semmi pénzük nem volt – Biebernek ezért is tehetett rosszat a hirtelen jött siker, de szerinte egy gyereksztárnak sosem könnyű: óriási nyomást helyeznek rá még azelőtt, hogy saját maga képes lenne felelősségteljesen dönteni.

Justin BieberForrás: AFP/2016 Getty Images/Kevork Djansezian

Ő maga 19 évesen kemény drogokat fogyasztott, és az összes kapcsolatában bántalmazóként viselkedett: gyakorlatilag minden rossz döntést meghozott, és 20 éves korára a Föld leggyűlöltebb emberévé vált szerinte.

A hosszú vallomás így is pozitív kicsengésű, hisz Bieber épp élete egy új szakaszára készül, miután szeptemberben elvette Hailey Baldwint, és úgy érzi, a házasságban türelmet, bizalmat és kedvességet tanulhat, ami bizonyára jobb emberré teszi. Olvassa el a teljes bejegyzést itt:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Hope you find time to read this it’s from my heart

Justin Bieber (@justinbieber) által megosztott bejegyzés,