Nemzet Szépe: megvan a 10 legszebb lány

2019.09.04. 09:01

A döntés végül megszületett és eldőlt, ki az a tíz szerencsés lány, aki bekerült az online döntőbe, ezzel esélyt kapva a Nemzet Szépe 2019 cím elnyerésére.

Idén negyedik alkalommal rendezik meg Magyarországon a Nemzet Szépét. A verseny előválogatóját augusztus utolsó napján tartották, és több száz jelentkező mutatkozott be a szakmai zsűri előtt, melyben helyet kapott mások mellett Orosz Barbara televíziós műsorvezető, Gergely Róbert színész, Dr. Rozsos Tamás plasztikai sebész, Kollatos Fotis koreográfus és Stankovics Beáta, a Nemzet Szépe 2018-as közönségdíjasa.

Ott voltunk a válogatón - képgalériáért klikk a fotóra!Forrás: Szabó Péter - Origo

A jelentkezők közt volt diplomata, tanár és jogász is, egy lányt viszont sajnálatos módon haza kellett küldeni a válogatóról, mert tetoválással rendelkezett. Mint ismert, a versenyszabályzat értelmében nem jelentkezhetnek szépészeti, plasztikai műtéten átesett vagy tetovált lányok sem.

Ott voltunk a válogatón - képgalériáért klikk a fotóra!Forrás: Szabó Péter - Origo

Továbbjutott Kovács Angéla, Szklifa Elena, Béres Orsolya, Szerényi Gréta, Vollár Kinga, Balázs Luca, Przybytek Cintia, Szabó Barbara, Panka Dorottya, Biba Kitti. A tíz legszebb lány bekerült az online döntőbe, ezzel mindannyian esélyesek a Nemzet Szépe 2019 cím elnyerésére. Az értékes nyeremények mellett a fődíj a Miss Nation világversenyre való kijutás, amit 2019 novemberében rendeznek meg Abu Dhabi-ban.