Gáspár Evelin a titokzatos indiai barátról és a társak lenézéséről beszélt

Ázsia Expressz
Vágólapra másolva!
Az Ázsia Expressz egyik meglepetéspárosa Gáspáréké, Győzike lánya pedig a Mokka vendége volt szeptember 5-én.
Vágólapra másolva!

Az Ázsia Expressz egyik meglepetéspárosa Gáspár Evelin és nagybátyja, Zsolt: ügyesen lavíroznak egy ismeretlen vidéken, legutóbb a védettséget is megszerezték, így biztosan ott lesznek a 3. héten is. A TV2-n a műsorról elmélkedett: „Jó lehetőség ez, hogy kibontakozzam. Zsoltiról nem gondoltam, hogy ennyire rátermett lesz, mert cipel egy túlsúlyt és vérnyomásproblémái vannak. Én mentálisan is készültem."

Instagram

Úgy érzi, hogy volt egy lenézés a többiek részéről. „Jó érzés az élvonalban lenni, mert mi nem vagyunk sportos emberek. Jó példát mutatunk azoknak, akik küzdenek magukkal: ugyanis ha a fejedbe veszel valamit, az úgy van... Mi az otthoni családtagoknak akartuk megmutatni, mit tudunk, nem akartunk elsőnek kiesni" – mesélte.

A fürdőszoba hiányzott neki leginkább, illetve a kávé, mert ebből napi ötöt-hatot megiszik – kinn meg főleg teához és vízhez jutott. Hogy történt-e szemléletváltás az itt-ott látott nyomor láttán? „Mi vidéken lakunk, amúgy sem pazarlunk.

Régen nagy probléma volt, hogy nem tudtam gazdálkodni" – mondta Evelin, akit a pasizásról is kérdeztek, mivel bulvárlapok arról cikkeztek, hogy volt vagy van valami kapcsolata egy kinn megismert férfival. „Voltak helyzetek, amikor adtam egy puszit egy indiainak, például a piacon, de nem azért mentem, hogy ismerkedjek" – zárta le a témát.