Különleges lánykérések a magyar sztárvilágból

Hódi Pamela
Vágólapra másolva!
Hódi Pamela kezét a napokban kérte meg egy ausztriai kiránduláson a párja, amit rögtön be is jelentettek a közösségi oldalaikon egy romantikus fotó kíséretében. Kasza Tibi pár éve a Nagy Duett élő adásában térdelt le párja elé, Tóth Gabi otthon ült kócosan, pizsamában, mikor Krausz Gábor eljegyezte, Király Viktor pedig Rómába vitte barátnőjét, hogy feltegye neki a kérdést. Nézze meg, kik meséltek eljegyzésükről mostanában.
Vágólapra másolva!

Hódi Pamela

Hódi Pamela és Tóth Bence tavaly év elején jöttek össze, hamar össze is költöztek. A lánykérés a napokban zajlott egy ausztriai kiránduláson, a közzétett kép alapján nagyon romantikus jelenetet lehetett. Egyelőre többet nem tudni az eljegyzésről, a kép mellé Hódi Pamela csak annyit írt, hogy IGEN.

Forrás: Hódi Pamela - Instagram

Tóth Gabi

A Sztárban sztár leszek! mestere az adásban mesélte el, hogy kérte meg a kezét Krausz Gábor séf áprilisban. "Eszembe jutott az én eljegyzésem is, és meghatódtam. Ez egy szép dolog, minden nő erre vágyik kiskora óta" – mondta, majd elárulta, hogy vasárnap reggel, smink nélkül, kócosan, pizsamában társasjátékoztak otthon, a betűkből pedig kirakta a párja a kérdést, hogy lenne-e a felesége. „A legtökéletesebb eljegyzés volt, amit kívánhattam volna magamnak" - tette hozzá.

Forrás: Tóth Gabi - Instagram

Kasza Tibi

A műsorvezető igazán különleges módját választotta a lánykérésnek, Darai Andrea kezét élő adásban kérte meg a TV2 stúdiójában 2017-ben. A Nagy Duett egyik adásában extra produkcióként ő lépett fel, majd miután elénekelte az Akarod-e mondd című számot, a kivetítőn megjelent a felirat:"Manker, leszel a feleségem?"

Csobot Adél

Az énekesnő kezét 2017-ben, nem sokkal első közös gyerekük születése után kérte meg Istenes Bence. A nagy pillanatról vlogjukban és közösségi oldalaikon fotókkal számoltak be.

Forrás: Csobot Adél és Istenes Bence

„Mindig is arra vágytam, hogy egy olyan pillanatban kérjék meg a kezem, amit egyszerűen tökéletesnek tartok. Nem akartam óriási felhajtást és nem akartam molinót a Szabadság hídra és nem akartam konfettit meg semmit. Csak egy olyan pillanatra vágytam, ami egyedi és amikor azt érzem, hogy ennek annyira ott van az ideje. És ez így történt meg. Bence is nagyon érezte, hogy mikor érzem ezt. Egyszer csak derült égből villámcsapásként megfogta a kezem és tudtam, hogy ez lesz az. Utána letérdelt, a szemembe nézett, mindkettőnknek potyogott a könnye. Összefoglalta az öt évünket, benne Natannal, az ő megszületésével és aztán feltette a kérdést, hogy leszek-e a felesége" - mesélte akkor Csobot Adél.

Lapozzon, nézze meg a többieket is!