Ashton Kutchert különös baleset érte az ágyban

Zoe Saldana Star on Walk of Fame Ceremony GettyImageRank1 People HORIZONTAL THREE QUARTER LENGTH CEREMONY USA California Hollywood - California ACTOR Walk Of Fame Two People Photography FASHION Ashton Kutcher Mila Kunis Arts Culture and Entertainment Zoe
HOLLYWOOD, CA - MAY 03: Actors Mila Kunis (L) and Ashton Kutcher at the Zoe Saldana Walk Of Fame Star Ceremony on May 3, 2018 in Hollywood, California. Alberto E. Rodriguez/Getty Images for Disney/AFP
Vágólapra másolva!
Ashton Kutcher arról mesélt, hogy nemrég eltörte a lábujját, de ahelyett, hogy kórházba ment volna, saját kezűleg tette helyére a csontot – amitől pedig a felesége, Mila Kunis teljesen beindult.
Vágólapra másolva!

Ashton Kutcher a Live with Kelly and Ryan című beszélgetős műsorban mesélt el egy különös sztorit arról, hogy egyik éjszaka miként törte el a lábujját.

Az történt, hogy négyéves lányuk, Wyatt Isabelle bemászott az ágyukba, Kutcher pedig felébredt rá, és vissza akarta vinni a gyereket a saját szobájába – csakhogy nem vette észre időben, hogy az egyik lába elzsibbadt alvás közben, így amikor fel akart állni, egyből el is esett, a lábujja pedig beakadt az ágyba.

Mila Kunis és Ashton Kutcher Forrás: AFP/2018 Getty Images/Alberto E. Rodriguez

Végül a felesége, Mila Kunis vitte át a kislányt a másik szobába, addig Kutcher villanyt sem mert gyújtani. Amikor végre felkapcsolta a lámpát, azt látta, hogy a lábujja a másik irányba néz, mint amerre kéne, de úgy gondolta, hajnali háromkor nem vonul be a sürgősségire ilyesmivel – inkább maga tette helyre a csontot, mint Mel Gibson a vállát a Halálos fegyver-ben.

Kunis állítólag azt mondta neki, hogy ennél szexibb dolgot még sosem látott, mire Kutcher úgy válaszolt, hogy ha kell, minden éjszaka eltöri érte a lábujját. A teljes sztorit meg tudja hallgatni itt: