Jolly újra szakított Suzyval, visszatért fiatal szerelméhez

Jolly és Barbara
Vágólapra másolva!
Alig három hete jelentette be Jolly és Suzy, hogy négy hónapnyi különélés után újra egymásra találtak, úgy tűnik, most megint szakítottak.
Vágólapra másolva!

A mulatós házaspár május végén jelentette be, hogy 13 együtt töltött év után a válás mellett döntöttek. Jolly el is költözött otthonról, magára hagyva feleségét és kislányukat. Hamar szerelmes lett, összejött egy húszéves Barbara nevű modellel, akivel gyorsan fel is vállalták kapcsolatukat.

Forrás: Jolly Instagram

Jolly azonban pár hete úgy döntött, mégis a családja mellett a helye, és kibékült volt párjával. Suzyval már azt tervezték, hogy a rossz emlékek miatt eladják közös házukat, és egy másik otthonba költöznek, de úgy tűnik, ebből nem lesz semmi: a zenész meggondolta magát, és visszament a fiatal barátnőjéhez, éppen úgy, ahogy a lány azt egy héttel ezelőtt megjósolta.

Barbara korábban azt mondta, biztos abban, hogy Jolly és Suzy végül mégis elválnak. "Mi még nem zártuk le a kapcsolatot Jollyval. Nem szakítottunk! (...) Mai napig szeretem" - mondta nemrég a modell.

A lánynak végül igaza lett: a Ripost szerint hétfőn Barbara egy olyan képet osztott meg, amin jól látszott, hogy Jolly mellette ül. Szerdán már közös, ölelkezős képet posztoltak az Instagram-oldalukon, egyértelművé téve, hogy újra egy párt alkotnak.