Magyar celebek, akik hátat fordítottak a médiának

Anettka, Pokrivtsák Mónika, Prokopp Dóra
Vágólapra másolva!
Egy ideig az egész ország ismerte őket, a tévében, újságokban szerepeltek, majd úgy döntöttek, hátat fordítanak a médiának, és tudatosan tűntek el a nagy nyilvánosság elől - ez a közös Pokrivtsák Mónikában, aki évekig kvízműsorokat vezetett a tévében, Anettkában, aki viselkedésével teljesen megbotránkoztatta a nézőket, és Adában, aki most tervezi visszavonulását. De nem csak ők kerültek fel a listára.
Vágólapra másolva!

Pokrivtsák Mónika

Műsorvezetőként tíz éve volt utoljára képernyőn, saját döntése volt, hogy hátat fordít a médiának. Jó ideig nem is adott interjút, kerülte a nagy nyilvánosságot, majd Amerikába költözött. Nehezen kimondható nevére máig emlékeznek a nézők, és ha itthon jár, mindig felismeri valaki az utcán.

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Üzletember férjével évek óta Kaliforniában laknak, Pokrivtsák Mónika állítólag férje egyik vállalkozásában, egy kávézóban dolgozik, olykor pincérnek áll, máskor a pult mögött tevékenykedik. Legutóbb arról beszélt, hogy újra tanulni szeretne, egyetemre fog járni. Nem úgy tűnik, hogy valaha visszatér a magyar televíziózásba.

Prokopp Dóra

Prokopp Dóra 1993-ban lett a Szerencsekerék háziasszonya, akkoriban az egész ország ismerte. Később már nemcsak a betűket forgatta, különböző csatornáknál tűnt fel szerkesztőként és műsorvezetőként, majd eltűnt a nagy nyilvánosság elől. Az Instagramon van egy oldala, itt tavaly nyáron nosztalgiázott kicsit a régi időkről.

"Ezt a képet évtizedek óta nem láttam, meglepett. Fiatal lányok! Most még nem késő, hogy elismerjétek, milyen szépek vagytok. Én harminc éve azt gondoltam, béna, átlag alatti vagyok, és mindig alábecsültem magam. Micsoda hülyeség! Ne várjatok évtizedeket, hogy értékeljétek magatokat azért a csodáért, amik vagytok, és amit puszta létezésetekkel adni tudtok az embereknek... mekkora hozzájárulás vagytok, mi kéne hozzá, hogy ezt meg/belássátok?" - írta régi képe mellé.

Anettka

Fehér Anett egy időben a magyar média egyik legmegosztóbb szereplője volt, majd teljesen eltűnt, nem akart tovább szerepelni. Bár nem vezetett országosan fogható csatornán műsort, az egész ország megismerte a botrányainak köszönhetően.

Fotó: MTI/Kovács tamás

Jó ideje tudatosan nem ad interjút, nem szerepel a tévében, és csak annyit lehet tudni róla, hogy férje halála óta egyedül, zárkózottan él, üzletasszonyként tevékenykedik. A médiába szinte teljesen biztos, hogy nem tér vissza.

Lapozzon, nézze meg a többieket is!