Tóth Gabi szóba hozta Zoltán Erika melleit

Sztárban sztár leszek
Vágólapra másolva!
Újfent akadt pár csodálatosan tehetségtelen próbálkozó a Sztárban sztár leszek!-ben, de ezúttal is érkeztek színpadra való énekesek. Pintér Tenya barátnője négy "igennel" ment tovább. 
Vágólapra másolva!

A TV2-es show elején kifejezetten tehetségtelen próbálkozók rémisztgették vagy nevettették meg a stúdióban ülő nézőket és a mestereket, volt, aki hihetetlenül hamisan, de roppant öntudatosan adta elő az I Like Chopin-t, más pedig Csepregi Évából űzött gúnyt – rejtély, milyen küldetéssel érkezett.

Forrás: TV2

Egy férfiversenyző a Túl szexi lányt énekelte, amely a nyolcvanas években volt sláger itthon, közben simogatta műkebleit, úgyhogy a reménytelen énekes-jelölteken, fülsértő hangokon már meg sem lepődő Tóth Gabi inkább aziránt érdeklődött zsűritársainál, hogy Zoltán Erika vajon fogdosta-e a melleit előadás közben.

Forrás: TV2

Olyan asszonyság is akadt, aki egy énekversenyre úgy érkezett, hogy megdobálta a zsűrit papuccsal, majd idétlenül táncolni kezdett, és végül egy sort sem énekelt – ettől függetlenül a stúdióban ülők remekül szórakoztak rajta. „Eufórikus katarzisban volt" – mondta Tóth Gabi megrökönyödve.

Tenya barátnője is bekerült

Akadt persze tehetséges fellépő már az első szegmensben is, a volt megasztáros vitte el a csapatába a Simándy Józsefet színpadra idéző, erős hangon, szépen éneklő férfit.

Forrás: TV2

Ilyés Jenifer is színpadra lépett, akit a bulvárban jártas olvasó Pintér Tenya Tibor barátnőjeként azonosíthatott, nos, eléggé teátrálisan, de jó hanggal adta elő a New York, New York-ot. A közönség tapsolt, Pápai Joci a szépségét és az energiáját dicsérte. „Liza Minnelli is sok tud lenni" – jegyezte meg a zsűri, így végül négy „igennel" ment tovább a fiatal lány.

Az arcátlan tróger és a csicska

„Az arcátlanságnak vannak fokozatai. Egy link tróger vagy. Négy nem tőlem!" – osztotta ki később Bereczki az egyik Jacko-imitátort, de Tóth Gabit sem varázsolta el a fiú: „erre mondják, hogy szűnni akaró taps" – nevetgélt a fellépőn.

A rettenetes Jackson-előadások után Bereczki a színpadra pattant, elénekelte a Black or White-ot, amire a színfalak mögött a hazaküldött, elutasított ifjú csak ennyit mondott mogorván: „csicska."

Forrás: TV2

Jöttek sorra a próbálkozók, volt, akit elvitt egy mester, de más csak hüledezetett ezen. „Linkóci a csávó, nulla meló volt ebben. Kaptál egy link trógert magadnak" – magyarázta Horváth Tamásnak később Bereczki, akinek megállapítható, hogy a „link tróger" a kedvenc kifejezése a középszerű, felkészülés nélkül érkező versenyzőkre.

Pápai Joci kikészült

Úgy tűnt, hogy Pápai Joci sokat kibír, de egy adott ponton épp ő volt, aki besokallt, elhagyta a stúdiót, és meggyötört arccal lerogyott a pihenőszoba kanapéjára – sok volt neki, hogy mindenki ugyanazzal a dallal, Lady Gaga Shallow-jával érkezett. Három társa utána ballagott, hiszen azért ő is kell a show-ba, és sikerült visszatérésre bírni. „Ezek az emberek elszívják az erőnket" – zsörtölődött Tóth Gabi.

Persze, ahogy ez a rendesen felépített tévés tehetségkutatóhoz illik, a végén jött valaki, naná, hogy Lady Gaga Shallow-jával, ezt Tóth Gabi már behuny szemmel hallgatta, Bereczki vigyorogva, a stúdió népe pedig felállva, ütemesen tapsolt.