Belső vizsgálat, titokzatos ügy miatt elbocsátottak egy tévést

SCAD aTVfest 2019  SEAL Team GettyImageRank3 arts culture and entertainment TELEVISION tv
ATLANTA, GEORGIA - FEBRUARY 09: Showrunner and executive producer John Glenn attends the SEAL Team press junket during SCAD aTVfest 2019 at Four Seasons Hotel on February 09, 2019 in Atlanta, Georgia. Paras Griffin/Getty Images for SCAD aTVfest 2019 /AFP
Vágólapra másolva!
A CBS megvált a SEAL Team író-producerétől, John Glenntől, miután a férfi ellen lefolytatott egy belső vizsgálatot.
Vágólapra másolva!

Változás történt a Dr. Csont férfi főszereplőjének, David Boreanaznak az újabb sorozatánál, a SEAL Team-nél, egy belső vizsgálat után távozott a vezető író és producer, John Glenn.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy mi volt a távozás oka, de a The Hollywood Reporter szerint a férfit nem szexuális zaklatás, hanem valami más miatt menesztették. Glenn ügyvédje ezzel együtt azt mondta a lapnak, kétségbe vonja a következtetést, amire a CBS jutott.

John Glenn Forrás: AFP/2019 Getty Images/Paras Griffin

A showrunneri feladatokat mindenesetre egy másik executive producer, Spencer Hudnut veszi át SEAL Team-nél, ő korábban olyan sorozatokon dolgozott, mint a Felejthetetlen vagy a Feketelista: Megváltás.

A csatornánál egyébként nem ez volt mostanában az egyetlen belső vizsgálat, Les Moonves vezérigazgató tavaly szeptemberben szexuális zaklatási vádak miatt távozott, illetve az NCIS: New Orleans főnökét, Brad Kernt is kirúgták.