Perverz öregúr zaklatta hónapokon át a TV2 sztárját

2019.09.19. 09:55

Idős férfi zaklatta hónapokon át a TV2 sztárját, Balázs Andit. Részletesen tudatta, mit tenne vele, megosztotta szexuális fantáziáit.

Balázs Andit soka ismerték meg Kasszás Erzsiként, majd a Fem3 Café műsorvezetője, a LiChi Tv-n Az ország tortája című műsorvezetője lett. A nagy duett című műsor hatodik évadának győztese Horváth Tamással, 2018-ban pedig a Csak show és más semmi egyik zsűritagja volt.

Balász Andi törölte a zaklatótInstagram

A Mondd el Tatár Csillának! című műsorban arról mesélt, hogy őt sem hagyják békén a neten a különféle alakok. „A hivatalos oldalamon az összes fotóm alá egy férfi csúnya szexuális megjegyzéseket írt. De rengeteget. Nem hagytam ott, mert kiskorúak is látogatják az oldalamat. Nem bírtam ki, hogy ne nézzem meg az oldalát. Egy boldog nagypapa volt a három unokájával az avasi kilátónál" – mondta.

A perverz nagypapa szexuális fantáziáit részletesen megírta. „Méltatta a gömbölyded idomaimat, majd azt is leírta, hogy konkrétan mit tenne velem... Annyira direkt, perverz szöveg volt, hogy nem tudok idézni belőle. És mindezt nyilvánosan, napi szinten, három hónapon át csinálta. Alig győztem törölgetni a perverz szövegeket" – sopánkodott a színésznő.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK