32 milliót vár vissza Luxus Vivien férjétől

Vasvári Luxus Vivien
Vágólapra másolva!
A férfi felmondta az albérletet, egy hónapon belül Vasvári Viviennek költöznie kell.
Vágólapra másolva!

Folytatódik a szappanopera a Feleségek luxuskivitelben szereplőjénél, Viviennél, akinek el kell költöznie a lakásból, ahol jelenleg él. Mint korábban írtuk, a házaspár közti kapcsolat erősen megromlott, a férfi (Fecsó néven több tévéműsorban szerepelt) jó ideje külön él.

Ennek vége Forrás: Vasvári Vivien - Instagram

„Megviselt, hogy Fecsó felbontotta a szerződést. Bár őszintén szólva, semmin nem vagyok meglepődve. Szomorú, hogy haragot érez irántam, és a feszültség mégis a gyereken csattan. Már a Fecsóval való megismerkedésem előtt is itt laktam, a gyerekeknek itt vannak a barátaik, szeretünk itt élni" – mondta a Blikknek Vasvári Vivien, akinek tavaly év elején született meg Fecsóval közös kisfia, Edward.

Mielőtt valaki azon tűnődne, hogyan lehet luxusfeleség valaki, aki albérletben él, és nincs vagyona, az megnyugodhat, mert valamennyi pénze mégiscsak van a nőnek: „Ha Fecsó nem biztosítja a gyerekének a lakhatást,

Korábban ugyanis ennyit adtam kölcsön neki egy befektetési projektbe. Ahogyan eddig, úgy ezután sem akarok mocskolódni, és nem beszélek arról sem, hogy valójában miért válunk el" – közölte. Folytatás várható.