Képekkel emlékeznek a 25 éve indult Jóbarátok szereplői

Jóbarátok
Vágólapra másolva!
1994. szeptember 22-én startolt a Jóbarátok, minden idők talán legnépszerűbb szituációs komédiája, amelyet ma is százezrek néznek újra és újra. A színészek közösségi oldalaikon emlékeznek.
Vágólapra másolva!

Pár kevéssé ismert sztorival emlékeztünk a tíz évadot megélt komédia indulásának 25. évfordulójára, amely világsztárt csinált alig ismert szereplőiből. Mi lett azzal az idősebb rendőrrel, aki életmódtanácsokat osztogatott volna minden részben a fiataloknak? (Erről itt írtunk). Megtudhattuk, kivel járt volna Joey éveken át, és az is, miféle figura lett volna az eredeti tervek szerint (erről itt olvashat). De hogy alakult a főcím zenéje és mely világsztár mondott többször is nemet? Erről itt van egy cikk.

De nézzük, ki miképp emlékezik! Matt LeBlanc ezzel a képpel:

Jennifer Aniston képe nem annyira ismert:

Rajongói egy szintén nem gyakori képpel rukkoltak elő:

Courteney Cox a már látott fotót tette ki:

Utána viszont egy videót mutatott:

Várható folytatás?

Itthon ugyan az Egy rém rendes család egy időben népszerűbb volt, mint a Jóbarátok, nyilvánvalóan utóbbi lett minden idők egyik legnépszerűbb szitkomja, világsztárt csinálva a hat főszereplőből. Rajongók milliói várják, hogy kapjon egy folytatást, ahogy az történt a Will és Grace-szel, a Szívek szállodájával vagy a Dallasszal, de erre egyre kevesebb az esély.

A minap épp Marta Kauffman, az egyik kreátor közölte, hogy semmiféle folytatás, reboot nem jöhet szóba. „A sorozat azokról az időkről szólt, amikor a barátaid jelentik a családot" – elmélkedett. Nyilván ötvenévesen már más problémák és örömök vannak, ezek bemutatása pedig nem egy Jóbarátok-folytatásnak a feladata. David Crane producer sem hagyott sok reményt a híveknek: „Mi elkészítettük a sorozatot, amelyet akartunk" – zárta le a témát.