Ázsia Expressz: Hódi Pamela szerint az éjszakák voltak a legszörnyűbbek

2019.09.23. 11:54

A TV2 realityjében két hétig egy párt alkottak, de megmaradt a barátság Bereczki Krisztián és a szőke celeb között?

Az Ázsia Expresszben együtt küzdöttek pár napot a TV2-n, de magánéletben nem jár össze Bereczki Krisztián és Hódi Pamela – mesélték egy Facebook Live-ban. „Mindig aszerint szavaztunk, hogy az előző napokban megbántottak-e minket. Zsuzsával és Kandival volt egy nézeteltérésünk még korábban.  Ők egy csettintésre megváltoztatták az álláspontjukat  egy erőt igénylő feladatban. Ott nem az volt a fontos, hogy ki esik ki elsőnek, hanem az, hogy ki marad tovább. Bármikor bocsánatot kérhettek volna" – emlékezett Hódi Pamela. Itthon már minden más a fontos, a kinti, játék során szerzett sebeket elfelejtette.

Hódi Pamela legjobb képeiért klikk a fotóra!Forrás: Instagram, Hódi Pamela

Jó a viszony, a TV2-ben találkoznak, ha behívják őket, amúgy nem jár össze Bereczki Krisztián és Hódi Pamela. Előbbi az étel hiányát nehezen viselte, de készült erre, mert tudta, hogy nem fog tudni kinn edzeni és enni sem, amennyit szeretne.

Kakasokkal keltek

Ötkor, fél hatkor keltek minden nap. „Az éjszakák voltak a legszörnyűbbek. Mindig érdekelt, milyen feladatok lesznek, és amire odaért a stáb, már ébren voltunk" – mondta Pamela. „Lehet, hogy bután fogalmazok, de a lelkem vitte a lábaimat.  Ellenszenv senki felé nem volt. Persze megviselne, ha hallanám, miket mondanak rólam a többiek" – tette hozzá.

Bereczki szerint Gáspár Zsolt volt, aki leginkább kavarta a szálakat, de kétszínűnek nem nevezné. Hódi úgy vélte, hogy nem ildomos itthon szidni a másikat. „Ami kinn volt, annak kinn kell maradnia" – jelentette be.

Krisztián elárulta, hogy Pamela mindig pozitív volt, energikus, de sokat beszélt. A nő szerint Bereczki mindig udvarias férfi volt az út során, de mindenre szemrebbenés nélkül rámondta, hogy simán vállalja, majd kiderült, hogy mégsem megy annyira – ez történt egy memóriafeladatnál és egy futós szakaszon is.

Hódi Pamela ragyogó fotóit itt megnézheti.