Curtis: Majka már megbánta ezerszer, hogy ezt így csinálta

kult Majka: "Úgy kell majd bottal agyonütni, nyugi...", Majka&Curtis gázsigaléria
Majka és Curtis koncertje az egyik legdrágább, ők 2 907 000 forintot kapnak egy másfél órás koncert után. Majka elmondta, hogy 18 fős stábbal és 5 járművel járják az országot, és azt is hozzátette: „mi itt ennyit kérünk, mert ennyit érünk”
Vágólapra másolva!
Curtis azt mondja, sosem zavarta, hogy Majka nagyobb figyelmet kap nála a médiában, az viszont igen, mikor az általa írt dalokat is régi barátjának tulajdonították a cikkek. Jól érzi magát a szétválás óta, a maga ura, azt csinálja, amit szeret.
Vágólapra másolva!

"Úgy érzem, most érkeztem meg arra a helyre, ahol jó lennem. Jól érzem magam. Végre önálló produkcióval is ki tudok lépni a színpadra. Végre a magam ura vagyok, és azt csinálhatom, amit én igazán szeretek. (...) Sosem zavart, hogy Majka nagyobb figyelmet kap nálam a médiában, az viszont zavart, hogy nagyon sok dalt írtam, és sokszor úgy jelent meg az újságban, hogy Majka új dala megint az első helyen van. Ez nagyon sokszor így volt. (...) Nem haragszom Majkára, hiszen ő nem tehetett erről.

mert ez nem tartozott senkire. Tudom, hogy már megbánta ezerszer, hogy ő ezt így csinálta" - mesélte Curtis Ábel Anita műsorában.

Fotó: msArt by Mónus Anikó

Kisfiáról is mesélt. "Sosem gondoltam volna, hogy szerelmes leszek egy férfiba. Ez egy csoda. Pelenkázok, fürdetek, mindent csinálok. Szeretem ezt az egészet, amiben vagyunk. Nagyon szerelmes vagyok a feleségembe. Az pedig, hogy megszülte a Donit, még közelebb hozott minket. A kisfiam világra jöttével egy jobb Széki Attila is született" - idézte a rappert a Ripost.