Demi Moore a házassága előtti éjszakán csalta meg későbbi férjét

Annual Met Gala, co-chaired by Lady Gaga, Serena Williams, Harry Styles and Gucci designer Alessandro Michele fashion Vertical
Demi Moore arrives for the 2019 Met Gala at the Metropolitan Museum of Art on May 6, 2019, in New York. - The Gala raises money for the Metropolitan Museum of Art’s Costume Institute. The Gala's 2019 theme is “Camp: Notes on Fashion" inspired by Susan Sontag's 1964 essay "Notes on Camp". (Photo by ANGELA WEISS / AFP)
Vágólapra másolva!
Megszökött a saját lánybúcsújáról.
Vágólapra másolva!

Demi Moore bevallotta, hogy megcsalta első férjét, Freddy Moore-t: erről az "Inside Out" című könyvében ír. Ez 1980-ban történt, amikor a színésznő még csak 18 éves volt. A házasság 1985-ben tönkrement, elváltak.

Forrás: AFP/Angela Weiss

Demi Moore félrelépése épp az esküvő előtti éjjelen történt: mint írja, lelépett a saját lánybúcsújáról, majd felment egy srác lakására, akit alig ismert. Akkor nem tudta miért teszi, hiszen ha kétségei vannak, mehetett volna vőlegényéhez is – ma úgy látja, hogy nem bírta elviselni a döntése súlyát. Nem tudott már kilépni a házasságból, úgyhogy azon az estén úgy látta, hogy legalábbis szabotálja valamennyire.

Moore később - 1987-től - Bruce Willis felesége volt Három lányuk született: Rumer (most 31 éves), Scout (28), és Tallulah Belle (25). Ez a házasság 2000-ig tartott, majd jött Ashton Kutcher, 2003-ban.

Az 56 éves Demi Moore amúgy pár napja levetkőzött a Harper's Bazaarnak, a címlapon látható meztelenül. Ilyesmire közel 30 éve nem volt példa, a színésznő ugyanis utoljára a Vanity Fair címlapján pózolt ruha nélkül: 1991-ben készült róla egy emlékezetes fotó, amikor épp terhes volt, a második lányát várta. Itt az új, meztelen képe.