Megszökött a saját lánybúcsújáról.

Demi Moore bevallotta, hogy megcsalta első férjét, Freddy Moore-t: erről az "Inside Out" című könyvében ír. Ez 1980-ban történt, amikor a színésznő még csak 18 éves volt. A házasság 1985-ben tönkrement, elváltak.

Forrás: AFP/Angela Weiss

Demi Moore félrelépése épp az esküvő előtti éjjelen történt: mint írja, lelépett a saját lánybúcsújáról, majd felment egy srác lakására, akit alig ismert. Akkor nem tudta miért teszi, hiszen ha kétségei vannak, mehetett volna vőlegényéhez is – ma úgy látja, hogy nem bírta elviselni a döntése súlyát. Nem tudott már kilépni a házasságból, úgyhogy azon az estén úgy látta, hogy legalábbis szabotálja valamennyire.

Moore később - 1987-től - Bruce Willis felesége volt Három lányuk született: Rumer (most 31 éves), Scout (28), és Tallulah Belle (25). Ez a házasság 2000-ig tartott, majd jött Ashton Kutcher, 2003-ban.

Az 56 éves Demi Moore amúgy pár napja levetkőzött a Harper's Bazaarnak, a címlapon látható meztelenül. Ilyesmire közel 30 éve nem volt példa, a színésznő ugyanis utoljára a Vanity Fair címlapján pózolt ruha nélkül: 1991-ben készült róla egy emlékezetes fotó, amikor épp terhes volt, a második lányát várta. Itt az új, meztelen képe.