Nem tudják eltemetni Terry Blacket

Terry Black
Vágólapra másolva!
Szociális temetést kaphat Münchenben Terry Black, ha nem sikerül kifizetni a hamvasztást és az urna hazahozatalát.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, Terry Black szeptember 13-án még arról számolt be közösségi oldalán, hogy túl van egy sikeres szívműtéten, ám nevelt fia két nappal később tudatta, hogy az előadóművész egy müncheni kórházban meghalt.

Korábban arról nyilatkozott, hogy elintézte a saját temetését, hogy az édesanyjával együtt legyenek szétszórva a hamvai. Azért vásárolt egykor dupla urnát, hogy vízsugárral együtt mossák be őket a földbe, azaz keveredjenek anyja és az ő hamvai.

Terry Black Forrás: TV2

Erről azonban semmilyen iratot nem találtak a Blikk által megkérdezetett barát szerint. Szintén volt arról szó, hogy állítólag felkereste a Mező Imre úti sírkertet, és ott el is rendezte előre a számlát, hogy a gyerekeknek ez ne kerüljön pénzbe, de erről nincs se egy papír, se egy számla.

Terry Black végakarata volt, hogy Magyarországon temessék el, de egyelőre el sem tudták hamvasztani, noha két hét eltelt a halál óta – írta a Blikk. Ha nem sikerül megszerezni a szükséges pénzt a hamvasztáshoz (és az urna hivatalos úton történő hazahozatala sem olcsó), akkor valószínűleg a müncheni önkormányzat intézkedik, és kinti szociális temetés lesz a végén.