Sztárok, akiknek jóval kevesebb pénzük van, mint hinné

2016 Butterfly Ball Red Carpet In London, United Kingdom United Kingdom United Kingdom 2016 London London 2016 Butterfly Ball Butterfly Ball 2016 RED CARPET CELEBRITY Celebrities PHOTOCALL Lindsay Lohan Danielle Armstrong Grosvenor Hotel 22 June 2016 22nd
Lindsay Lohan attends the 2016 Butterfly Ball at the Grosvenor Hotel in London on June 22, 2016.
Vágólapra másolva!
Egy korábbi cikkünkben bemutattunk néhány olyan sztárt, akiről nem gondolta volna, hogy mennyire gazdag, most pedig ennek fordítottján van a sor: íme, pár híresség, akiről azt hihetné, hogy rengeteg pénze van, holott nincs olyan nagy vagyona – legalábbis nagyságrendekkel kisebb annál, mint amennyit az illető a munkásságával megkereshetett (volna).
Vágólapra másolva!

Charlie Sheen

Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit/Nicole Kubelka/Geisler-Fotopress

Nettó vagyon: 10 millió dollár. Tavaly érkezett a hír, hogy a színész a bírósághoz fordult, a gyerektartás összegének mérséklését kérte arra hivatkozva, hogy pénzügyi nehézségei vannak. Nála ugyan a 10 millió dolláros vagyon jelentette a krízist, ami egy átlagember számára még mindig óriási összegnek tűnik – ha azonban hozzávesszük, hogy Sheen egy időben a legjobban fizetett tévés színész volt Hollywoodban, valóban nem olyan sok. A Két pasi – meg egy kicsi-ért a csúcson 1,8 millió dollárt kapott epizódonként, és persze a korábbi filmjeiből is összeszedhetett nem kis pénzt.

Lindsay Lohan

Forrás: NurPhoto/Euan Cherry/Photoshot/NurPhoto/Euan Cherry

Nettó vagyon: 800 ezer dollár. Ahogy Sheennél, úgy a színésznőnél is a folyamatos partizás és a rengeteg drog vihetett el sok pénzt, mára csupán 800 ezer dolláros vagyona maradt – holott egyik legsikeresebb filmje, a 2004-es Bajos csajok idején még nagyjából 30 millió dollárt ért a munkássága. Drogproblémája és folyamatos balhéi miatt természetesen elesett rengeteg megkereséstől is, 2012-ben már zárolta a bankkártyáját is az amerikai adóhatóság.

Gary Busey

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Ethan Miller

Nettó vagyon: 500 ezer dollár. 1979-ben még Oscar-díjra jelölték Buddy Holly megformálásáért a Buddy Holly történeté-ben, azóta azonban jócskán lecsúszott, legutóbb például a Sharknado ötödik részében láthattuk. A drogok nála is szerepet játszottak a mélyrepülésben, 2012-ben csődöt is jelentett, és rengeteg pénzzel tartozott, többek között orvosi kezelésekért.

Aaron Carter

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison

Nettó vagyon: 400 ezer dollár. Saját állítása szerint 18 éves korára már több mint 200 millió dollárt szedett össze – ami azért túlzás lehet, tekintve, hogy Miley Cyrus jelenleg ér körülbelül 160 milliót, az 51 éves Will Smith pedig 350 milliót. Annyi biztos, hogy Carter pénzének nagy része elment hivalkodó álomházakra, illetve arra, hogy elmulasztott adót fizetni.

Lapozzon, a következő oldalon is bemutatunk pár sztárt, akinek jóval kevesebb a pénze, mint hinné!