A Facebookon nézte ki magának, el is venné új párját a magyar énekes

Drasztikus fogyókúra, Bebe
Drasztikus fogyókúrába kezdett Bebe
Vágólapra másolva!
Nyolc év együttlét és öt év házasság után döntött úgy Bebe és egykori felesége, Kata, hogy külön utakon folytatják az életüket. Az énekes nem számított rá, hogy a válást követően ilyen gyorsan új párja lesz, de annyira jól érzi magát új kapcsolatában, hogy egy újabb esküvőtől sem zárkózna el.
Vágólapra másolva!

"Egy hónapja vagyunk együtt a párommal, Bogival, akire a Facebookon figyeltem fel. Nagyon megtetszett a képei alapján, ezért elkezdtem nyomozni utána, hogy mivel foglalkozik, hol él, mit csinál" - mesélte a Borsnak az énekes, aki első látásra beleszeretett a 11 évvel fiatalabb vidéki lányba.

Forrás: Borsos David

"Nagy lépés az együttélés, de lakva ismeri meg az ember a másikat, és különben is; nagyon szerelmes vagyok Bogiba. Minek húzzam az időt, ha minden percemet vele akarom tölteni? Ő tényleg az a lány, akivel akár az életemet is le tudnám élni, éppen ezért – noha még korai erről beszél – újra is házasodnék. Bár erről a válásom után teljesen lemondtam, mi több, még a szerelemről is. Már berendezkedtem az egyedüli életre, amikor jött Bogi, és mindent megváltoztatott" - részletezte.