Palik László mellett 140 ember dolgozott az új vetélkedőn

TV2 Fuss család, fuss, Palik László
Vágólapra másolva!
Hétfő este kezdődik a TV2 legújabb sportrealityje, a Fuss család, fuss!, melyben négyfős családok küzdenek egymással. Az új műsorról Palik László mesélt a Mokkában.
Vágólapra másolva!

A Fuss család, fuss! műsorvezetője elmondta, hogy az új sportrealityben összekeverték a sportot realityelemekkel, akárcsak korábban az Exatlon Hungaryben.

"Heteken keresztül ezek a sportemberek, ezek a családok együtt éltek, együtt léteztek. A legnagyobb különbség, hogy itt nem kellett idő, míg felépülnek emberi kapcsolatok, ide kész csapatok érkeztek. Vannak olyan elemek a műsorban, melyek ezt fel is erősítik" - hangzott el.

Palik László elárulta, hogy 140 ember dolgozott azon, hogy a produkció elkészüljön, ez pedig itthon forgatott műsor esetén nagyon ritka, sőt, nem is tud róla, hogy korábban lett volna rá példa. "Külső helyszínen, ekkora technikával és ilyen mennyiségű szakemberrel még nem vonult ki tévé. Az egyik legnagyobb dolog az volt, hogy mi elvonultunk Csabdiba, ez Bicske mellett egy kis település, és ott 140 ember dolgozott nap nap után, hogy megszülessen ez a produkció."