Öngyilkossági kísérletéről mesélt egy ismert színésznő

WE Day UN GettyImageRank1 VERTICAL USA New York City Photography Arts Culture and Entertainment Attending Topix Bestof Jameela Jamil Barclays Center - Brooklyn PersonalityInQueue WE Day UN
NEW YORK, NEW YORK - SEPTEMBER 25: Jameela Jamil attends WE Day UN 2019 at Barclays Center on September 25, 2019 in New York City. Craig Barritt/Getty Images for WE Day/AFP
Vágólapra másolva!
Jameela Jamil arról írt a Twitteren, hogy hat éve megpróbálta megölni magát.
Vágólapra másolva!

A The Good Place, vagyis A jó hely című vígjátéksorozatban látható Jameela Jamil a mentális egészség világnapján, október 10-én írt arról a Twitteren, hogy hat évvel ezelőtt megpróbált véget vetni az életének.

Jameela Jamil Forrás: AFP/2019 Getty Images/Craig Barritt

Azt nem részletezte, hogy milyen módját választotta volna az öngyilkosságnak, mint ahogy az okokról is csak annyit írt, hogy poszttraumás stressz szindrómában szenvedett. Végül az EMDR nevű terápiás technika segített neki, mindenkit arra biztatott, hogy várja ki a dolgok jobbra fordulását:

A színésznő még egy posztot közzétett a témában, abban azt írta, hogy le kell számolni a stigmákkal, azzal a vélekedéssel, hogy segítséget kérni szégyen vagy gyengeség:

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelki elsősegély-számot!