Részletek Csuja Imre fiának megrázó haláláról

2016. 10. 12. Csuja Imre Interjú Páros interjú Vöröskereszt
Vágólapra másolva!
Csuja Imre és családja gyászol, a színész a második fiát is elvesztette.
Vágólapra másolva!

Mint korábban írtuk, meghalt Csuja Imre fia, a 29 éves Bence. A földön fekvő holttestre Budapesten, a Naplás-tó melletti erdőben bukkant rá tegnap reggel kilenckor egy kutyáját sétáltató nő.

A Bors szerint a közelben dolgozó munkásoktól kért segítséget, ők értesítették a rendőrséget. A holttestnél voltak személyes iratok, mobiltelefon is, a hatóság emberei ezek alapján tudták azonosítani. A lap szerint maga választotta a halált: apja kocsijával hajtott a XVI. és XVII. kerület között húzódó sűrű erdőbe, kötelet is vitt magával, tehát valószínű, hogy a depresszióval küzdő férfi készült a tettére.

Közleményében a BRFK megerősítette, hogy idegenkezűség gyanúja nem merült fel.

Fotó: Adrián Zoltán - Origo

A Bors beszélt azzal a munkással, aki a holttestet megtaláló nőt visszakísérte a helyszínre. Ő elmondta, hogy a holttest közelében egy szürke Suzuki állt. A látvány annyira megrázta, hogy nem volt képes közelebb menni a helyszínhez.

Ezt nem lehet feldolgozni

A családban nem ez az első ilyen tragédia: a színész legnagyobb fia, Gergő kamaszkorában lett öngyilkos, őt most öccse követte a halálba, aki bátyja elvesztésekor 13 éves kiskamasz volt.

Éveken át dolgozott apja mellett forgatásokon.„Különleges világ, kicsit búgócsiga, kicsit zen, kicsit kobold, segített nekünk mindenben, amit csak kértünk, hozott, vitt, kaját szerzett, kábelt húzott, lámpát pakolt. Édes gyermek" - mondta róla egy volt munkatársa.

A család közleményt adott ki, erről itt olvashat.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!