Már hetek óta külön él Nacsa Olivér és a felesége

Nacsa Olivér megkérte barátnője, Somossy Barbara kezét
Vágólapra másolva!
Egy évvel az esküvő után a válás mellett döntött Nacsa Olivér és Somossy Barbara.
Vágólapra másolva!

Nacsa Olivér csak az ismerőseivel osztotta meg a részleteket, míg a műsorvezető nyilvános, ám azóta már törölt posztban írt a közös döntésről. "Mindketten hálásak vagyunk, hogy megtaláltuk egymást és megadta a jóisten ezt a másfél évet, amelyet közösen tölthettünk együtt boldogságban, szeretetben. Emberként továbbra sem fogjuk soha egymás kezét elengedni. Aki már élt párkapcsolatban, az tudja, hogy a miértek mindig a két ember legbensőbb magánügyei" - írta a bejegyzésben Somossy Barbara.

Forrás: Instagram/Nacsa Olivér

A Blikk információja szerint a műsorvezető hetekkel ezelőtt költözött el az eddigi közös otthonból, és jó ideje már nem is vezetnek együtt műsort az M5 kulturális csatornán sem. "Sejthető volt, hogy valami nincs rendben körülöttük, hiszen korábban kifejezetten szerettek volna együtt dolgozni. Persze arra senki nem gondolt, hogy válás lesz a vége" - tudta meg a lap egy munkatárstól.

Nacsa Olivérnek ez a második házassága, az első feleségétől is egy év után vált el. A két házasság között a humorista Pataki Szilviával járt, már tervezték az esküvőt, amikor annak a kapcsolatnak is vége szakadt.