Magyar sztárok, akik külföldön keveredtek rendőrségi ügyekbe

Kalocsai Krisztián, Hamvai PG, Bereczki Krisztián, Kozsó
Vágólapra másolva!
A napokban derült ki, hogy Hamvai PG és társai börtönbe kerültek Amerikában, majd hazatoloncolták őket. Korábban Kozsót csukták le, ő 39 napon át élt rettegésben egy floridai börtönben, miután a repülőtéren elfogták. Rajtuk kívül is akad néhány olyan magyar híresség, aki külföldön került bajba, róluk szól ez az összeállítás.
Vágólapra másolva!

Hamvai PG

A DJ azért utazott Philadephiába, hogy a barátaival egy hónapon át nyaraljon és közben a kinti magyaroknak zenéljenek, ám egy ott élő magyar feljelentésének köszönhetően 26 órát töltöttek elzárva.

Forrás: Hamvai PG

"Többször voltunk már kint, ilyenkor a kinti magyaroknak tartunk bulikat, természetesen ingyen, hogy kapjanak egy kicsit a régi otthonukból. Most is erre készültünk, de már vártak minket a bevándorlási hivataltól, valaki feljelentett minket, hogy dolgozni megyünk ki" - mesélte a Blikknek Hamvai PG, aki hiába bizonygatta, hogy nem kapnak pénzt, nem tudta meggyőzni a hivatalnokokat, így börtönbe kerültek.

Arról is beszámolt, hogy a repülőtérről

egy fehér rabszállító furgonnal vitték talpig bilincsben, miközben gépfegyverrel, pisztollyal és golyóálló mellénnyel felszerelt rendőrök kísérték őket.

"A börtönben kaptunk rabruhát és betettek minket egy hat négyzetméteres cellába három dél-amerikai mellé. Próbáltunk pozitívan hozzáállni a helyzethez, de azért voltak nagyon ijesztő pillanatok."

Bereczki Krisztián és Bohos Kornél

Az Ázsia Expressz párosa Srí Lankán teljesítette éppen az egyik feladatát, amikor le kellett állítani a forgatást a felháborodott és rendőrt is hívó helyiek miatt. Kisebb tüntetés is kialakult a hotel előtt, ahol a stáb lakott, majd a rendőrség segítségével a hangadók töröltették a felvételeket, később pedig a forgatási engedélyt is megvonták a csapattól.

Forrás: TV2/sajtoszoba.tv

A licenctulajdonos által kitalált feladatban

a két testépítőnek fel kellett öltenie a helyi, hagyományos esküvői ruhát, a nilamét és az osarit, ám ezzel nem várt botrányt okoztak.

A mélyen vallásos helyiek szerint a forgatócsoport ezzel a vallásukba és a kultúrájukba gázolt. A magyar stáb azonnal leállította a küldetést, levetette a szereplőkkel a ruhákat, biztonságba helyezte őket. A szereplőket tájékoztatták a kialakult helyzetről, akik néhány nap kényszerpihenő után már Indiában folytatták a versenyt.

Kozsó

Az énekest január elsején tartóztatták le, amikor megpróbált belépni Amerikába, hogy egy kis pihenéssel kezdje az új évet. Végül 39 napon át tartották fogva egy floridai börtönben. "Telefonálni sem tudtam, mert a századik voltam a sorban és naponta csak egy- két órát lehetett használni az egyetlen készüléket.

és csak később vittek fel egy emelettel feljebb" - mesélte, miután hazatért.

Forrás: Facebook - Ámokfutók

Később az is kiderült, mi lehetett a baj, erről a jogi képviselője így nyilatkozott: "Korábban volt zöldkártyája és Amerikában kellett volna maradnia hosszabb ideig, de ő ezt nem tartotta be. Rájött, hogy nincs rá szüksége és mondjuk ki: le..arta! Visszautazott Magyarországra, és amikor most visszatért, igényelt egy vízumot, amit meg is kapott. A reptéren csak azt látták, hogy valami gond van a zöldkártyával, és azt hitték, becsapja őket."

Lapozzon, nézze meg a többieket is!