Esküvőt és közös gyereket tervez Tóth Andi és Szabó Ádám

2019.10.15. 14:13

Szabó Ádám és Tóth Andi közt rengeteg konfliktus alakult ki az elmúlt időszakban, ami megingatta a kapcsolatukat. Többször még azon is elgondolkodtak, hogy komolyan együt tervezhetik-e a jövőjüket, de úgy érzik, nem tudnak egymás nélkül élni.

Egy-egy vita során azért még ma is előfordul, hogy elbizonytalanodnak, komolyan tervezhetnek-e együtt a jövőben. "Néha megkérdezem Ádámot, hogy most mit szeretne, de mindig arra jutunk, hogy együtt szeretnénk leélni az életünket, máshogy egyszerűen nem tudjuk elképzelni" - mesélte a Borsnak az énekesnő, aki már a házasságra is készen áll.

Forrás: TV2

"Klasszikus párkapcsolatot szeretnénk élni: először a házasság, aztán a gyerekek. Ádám mindenesetre már mondogatja nekem, hogy harmincéves korára szeretne egy gyermeket. Akkor én huszonhárom leszek, és ha addigra rendeződnek közöttünk ezek a vitás kérdések, akkor simán belevágnék" - tette hozzá.

Szabó Ádám már tervezgeti a lánykérést. "Minden nap eszembe jut, hogy megkérem Andi kezét, mert csak vele tudom elképzelni a jövőt. De még azért ez várat magára, mert szeretném, ha meglepetés lenne neki, és mivel romantikus lánykérést tervezek, meg is kell szerveznem. Aztán majd jöhetnek a gyerekek is."

TOVÁBBI CIKKEK