Életveszélybe került a Fuss család, fuss! edzője

2019.10.16. 17:25

Vakbél-, majd vastagbélgyulladás és sérv is keserítette a tréner életét.

Tíz éve gyakorlatilag az utolsó pillanatban mentették meg Bodó Imi életét. A Fuss, család, fuss! egyik edzőjét másfél év alatt négyszer kellett megműteni egy perforált vakbél és annak következményei miatt. 

"2009 novemberében kezdődött a kálváriám. Nem voltak fájdalmaim, de nagyon gyenge voltam, nyomást éreztem a hasamban. Napokig vizsgáltak, ultrahanggal, CT-vel, mire kiderült, perforálódott a vakbelem" - mesélte a Blikknek.

Forrás: Bodó Imi / Instagram

A vakbele hátrafelé csavarodott, és a perforáció körül egy hatalmas tályog keletkezett, amely nem engedte a mérgező anyagokat kiszivárogni, így megóvta Imrét a hasonló esetekben gyakran fellépő vérmérgezéstől. "Így is életveszélyben voltam, hiszen bármikor felszakadhatott volna ez a tályog, de szerencsére még időben felfedezték, és megműtöttek. Ám ezzel még nem volt vége! Öt nappal később szinte önkívületi állapotba kerültem egy hasgörcs miatt, kiderült, a vastagbelem is begyulladt, egy részét ki kellett venni. Négy és fél órán át operáltak, majd az intenzív osztályra kerültem, egy hónapig voltam kórházban, 22 kilót fogytam" - mondta.

"Hét hónappal ezután jött a negyedik hasi műtét másfél év alatt: sérvem lett. Nem adhattam fel, úgy éreztem, fel kell állnom, tovább kell mennem" - tette hozzá.

TOVÁBBI CIKKEK