Fiatal, magyar sztáranyukák, akik magukra maradtak a gyerekeikkel

Vasvári vivien
horváth gréta
dancs annamari
ada
Vágólapra másolva!
A magyar sztárvilágban sem ritka, hogy egy anya egyedül marad a gyerekével, több olyan fiatal sztáranyukát is ismerünk, aki sokáig így élt. Luxus Vivien válófélben van, és két kisgyerekét neveli egy ideje Fecsó nélkül, Dancs Annamari négyhónapos kisbabájával maradt magára, és az Ázsia Expressz győztese, Horváth Gréta is sokáig volt egyedülálló anya, mielőtt megismerte Dávidot.
Vágólapra másolva!

Luxus Vivien

A Feleségek luxuskivitelben szereplője szeptember elején jelentette be, hogy négy év után vége a Fecsóval való kapcsolatának. Bár tavaly volt az esküvőjük és közös gyerekük is született, mégsem folytatják együtt, így Vasvári Vivien egyedül maradt a kis Edwarddal és az előző kapcsolatából született lányával.

Forrás: Luxus Vivi / Instagram

"Minden erőmmel a gyerekeimre szeretnék koncentrálni, hogy ők minél kevesebbet észleljenek a változásból, és szeretetben, békében nőhessenek fel" - írta bejelentésében a luxusfeleség, később pedig így beszélt a gyerekekről: "Szeretnék boldog lenni, és ami a legfontosabb, azt szeretném, ha a gyermekeim, Ariana és Edward is boldog, kiegyensúlyozott, harmonikus környezetben nőnének fel. Új életet akarok kezdeni a kicsikkel."

Horváth Gréta

Az Ázsia Expressz győztese épp közelgő esküvőjét tervezi, de sokáig ő is egyedülálló anya volt, 27 évesen egyedül maradt kisfiával, Filkóval.

Forrás: Horváth Gréta / Instagram

"Sok mindent megéltem. Többek között a válásomat is. Nem volt derűs dolog, mégis talán jobban örülök ennek, mint egykor a „boldogító" igennek. Mennyivel jobb így az életem...Sokszor elfáradtam, és fel akartam adni. Nem tettem! Miért? Mert erős nő vagyok, és anya!" - mondta pár éve, a válás után.

Dancs Annamari

Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté kisfia négyhónapos volt, amikor a színész úgy döntött, elhagyja a családját, és el akar válni. Az Operettszínház színésznőjének a kisfia adott erőt a nehéz időszakban.

Forrás: Dancs Annamari / Instagram

"Nagyon sok olyan pillanatom volt a nyáron, amikor zokogtam, és Ádám rám mosolygott, megölelt, én pedig azt mondtam: nem omolhatok össze, mert neki szüksége van egy kiegyensúlyozott és boldog édesanyára. (...) Ő nagyon akart élni: koraszülött volt, rengeteg életerő van benne, rengeteg szeretet. Amióta megszületett, azt mondom: semmi hasznosat nem csináltam eddig az életemben, most van értelme annak, hogy élek, és ennek a csodálatos gyereknek vagyok az anyukája" - mesélte.

Huszárik Kata

A színésznő 2017 januárjában mesélt arról, hogy éli meg fiával, hogy férje elhagyta őket egy másik nőért. "Szerintem Janinak legalább annyira nehéz lehetett ez a helyzet, mint nekem, épp amiatt, mert a miénk egy hosszú kapcsolat volt. (...) Nem mászkáltam a lakásban zokogva, mivel elsőre tudomásul vettem, hogy Jani el akar menni. Aki pedig menni akar, azt el kell engedni, nem érdemes visszafelé nézegetni."

Fotó: Polyak Attila - Origo

Akkoriban arról is beszélt, hogy megromlott kapcsolatuk ellenére is mindent megtesznek, hogy fiuknak, Gergőnek jó legyen, például ő döntheti el, mikor melyikükkel szeretne lenni.

Lapozzon, nézze meg a többi sztáranyukát is!