Diana hercegné

Forrás: Getty Images/Georges De Keerle

A hercegné korai és hirtelen halála az egész világot megrázta 1997-ben, az azonban, hogy mik voltak az utolsó szavai, csak húsz évvel később derült ki, akkor nyilatkozott ugyanis először Xavier Gourmelon, az a francia tűzoltó, aki először ért oda a baleset helyszínére. Diana akkor még életben volt, sőt semmilyen komoly sérülés nem látszott rajta, a szervezete azonban hamar összeomlott a belső sérülései miatt. „Istenem, mi történt?" – kérdezte előtte.

Chris Farley

Forrás: AFP

A komikus drogtúladagolásban halt meg, miután három-négy napig ébren volt, folyamatosan ivott és drogozott. A mulatozáshoz egy korábbi egzotikus táncost is felbérelt, aki később azt mondta, Farley akkor sem akarta őt elengedni, amikor már végre alváshoz készülődött. „Kérlek, ne hagyj itt!" – mondta Heidi Hausernek, aki végül utoljára látta élve.

Elvis Presley

Forrás: Getty Images

A rock'n'roll királyára a menyasszonya, Ginger Alden talált rá a fürdőszobájukban 1977-ben. „Kimegyek a fürdőbe olvasni kicsit" – mondta a nőnek az énekes, miután sehogy sem tudott elaludni. Alden végül arra ébredt, hogy Presley még mindig nem tért vissza az ágyukba, így bement a fürdőbe, ahol rá is talált – de már nem tudott rajta segíteni.