Volt férje Luxus Vivinek: Ne nevelje idegen a fiamat!

2019.10.18. 09:21

Vasvári Vivien alig másfél hónappal ezelőtt költözött külön a férjétől, Fecsótól. A kétgyerekes anya máris nyitott a randikra, de volt férjének nem mindegy, milyen új párt választ.

A luxusfeleség szeretné, ha megállapodna valaki mellett, gyerekei a mintaapát lássák benne, akire fel tudnak nézni, aki példát tud mutatni nekik - erre reagált most Fecsó. "Kereshet mintaapát, de fogalmazzunk pontosan: minta nevelőapát keres. Amikor szétmentünk, tisztában voltam vele, hogy előbb-utóbb új férfi érkezik a gyerekem életébe, és úgy látom, ha Vivien a tökéletes társat keresi, fel kell készülnie egy hosszabb keresgélésre..." - mondta a Borsnak.

"Az exem választásába nincs beleszólásom, egészen addig, amíg nem úgy viselkedik a gyerekemmel, ami nekem nem tetsző. Az én fiam együtt fog élni egy számomra vadidegen emberrel... Ez csak akkor lehetséges, ha nem származik kára ebből a gyereknek. Ne nevelje idegen a fiamat, majd én és Vivien neveljük, ő csak legyen kedves vele és szeresse. Mert ez a legfontosabb: hogy szeretetben, boldogságban, minél kevesebb konfliktus nélkül nőjön fel a fiam. Ennyit kérek" - tette hozzá.

TOVÁBBI CIKKEK