Elájult pár kritikus az új Star Wars-sorozattól

2019.10.21. 15:58

A The Mandalorian november 12-én jön, de már imádják, akik látták.

Reméljük, hogy a The Mandalorian-nak nem lesz nagyobb a füstje, mint a lángja, mindenestre a füstje elég nagy. A Star Wars-rajongók évek óta várnak egy rendes, élőszereplős sorozatra (mert animációs készült már), de sokáig csak ilyen-olyan hírek szivárogtak róla.

The MandalorianForrás: Disney

November 12-én érkezik a Disney Plus nevű streaming szolgáltatóra, amelynek egyik fő feladata lesz megdönteni a Netflix egyeduralmát. Ehhez az egyik fegyver a Csillagok háborúja univerzumban játszódó, magányos fejvadászról szóló sorozat lesz, amely a hírek szerint igen jól sikerült. 27 percet már láthatott pár kiválasztott újságíró, és lelkesnek tűnnek.

„Micsoda reggel! Láttam 30 percet a The Mandalorian-ből, és csak annyit tudok mondani, hogy egy epikus Star Wars érkezik, egy olyan, amire évek óta várok. Bocsánat az izgatottságomért" – írta az egyik. Egy másik pedig arról elmélkedik, hogy néha inkább western, mint sci-fi, de mindenképp a Star Wars új szakaszába ért, és a jövő fényesnek tűnik. Egy harmadik kritikus azért lelkesedik, mert az első három film hangulata köszönt vissza neki, és egyáltalán nem jutott eszébe, hogy sorozatot néz, sokkal inkább tűnt rendes (nagy költségvetésű) mozifilmnek.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK