Reggel ötkor kel a börtönben a Született feleségek színésznője

TOPSHOTS Horizontal ARRIVAL COURTHOUSE
Actress Felicity Huffman exits the courthouse after facing charges for allegedly conspiring to commit mail fraud and other charges in the college admissions scandal at the John Joseph Moakley United States Courthouse in Boston on April 3, 2019. (Photo by Joseph Prezioso / AFP)
Vágólapra másolva!
A Született feleségek-ből ismert Felicity Huffman épp 14 napos börtönbüntetését tölti, azt is tudjuk, hogy milyen körülmények között. Ötkor kell kelnie, és csak hétvégenként látogathatják, de mivel tölti a napjait?
Vágólapra másolva!

Felicity Huffmant a pénzbüntetés mellett 14 nap letöltendő börtönre is ítélte a bíróság, amiért megvesztegetett egy egyetemi tisztviselőt, hogy hamisítsa meg a lánya felvételi eredményeit.

Többek között az Entertainment Weekly is írt arról, hogy milyen az élet a börtönben, ahová került, vagyis a kaliforniai Dublin női börtönében, ahol nagyjából 1200, kevésbé veszélyes elítéltet tartanak fogva.

Felicity Huffman a bíróságra menet Forrás: AFP/Joseph Prezioso

A házirend szerint a raboknak hajnali ötkor kell kelniük, és este kilencre kell visszatérniük a cellájukba, az udvart 6.30 és 20.30 között használhatják. Reggelire 5.30 és 6.15 között van lehetőség, az ebédjüket 10.45 és dél között ehetik meg, vacsorázni pedig már 16 óra után lehet.

Az udvaron kosárlabdázni és röplabdázni is lehet más sportok mellett, és mindenki részt vehet egy kézműves projektben is, rajzolhat, hímezhet, origamizhat.

Emellett engedélyezett a zenehallgatás is, a rokonok azonban csak szombaton és vasárnap nyolc és kettő között látogathatják az elítélteket. Hogy milyen egyenruhát kell egész nap viselniük, azt megnézheti itt.