Kismamaként is szexi, dekoltált ruhákat visel Tóth Gabi

Tóth Gabi
Vágólapra másolva!
A hétvégén ismét csinos kismamaként ült a Sztárban sztár leszek! zsűrijébe Tóth Gabi, aki várandósan sem szereti az átlagos szetteket. Az utolsó hónapokban is korábbi stílusához hűen öltözködik, nem akarja takargatni megváltozott idomait.
Vágólapra másolva!

"Gabi rendkívül nőies, amit vállal is. Egy ilyen show-hoz nem hétköznapi kismamaruhákat választok neki: alkalmazkodom a jelenlegi alkatához, amelynek az arányai nyilvánvalóan változnak a pocakja növekedésével, de mindig tudok neki valamilyen nagyon szexi ruhadarabot hozni, amelyben jól érzi magát" - mondta a Borsnak Holdampf Linda, aki hozzátette, számára jó érzés, ha az énekesnő büszkén néz a tükörbe, és boldog kismamaként láthatja őt.

"Mindig van készenlétben több szett arra az esetre, ha aznap esetleg valami kényelmesre vágyna, de a dekoltázsa azért ennek is hangsúlyos" - magyarázta a stylist, aki nem akar eltérni Tóth Gabi eddigi stílusától, figyel rá, hogy kismamaként is megőrizze vagányságát és nőiességét.

"A ruhaválasztásnál most a kényelem még inkább előtérbe került amellett, hogy megmaradjunk a rám jellemző nőies stílusnál. Teljes mértékben megbízom Lindában, nem először dolgozunk együtt, és jól tudja, mit szeretek, miben érzem jól magam" - árulta el Tóth Gabi, aki egyetlen ponton engedett meg magának némi lazaságot: amikor nem mutatja a kamera, akkor a cipője a lehető legkényelmesebb, a legutóbbi adásban például papucsot viselt.