Megtalálták a főgonoszt A Gyűrűk Ura-sorozathoz

Festival Of Independent Cinema In Krakow 12th 2019 ACTOR Actress. Arts Culture and Entertainment ADULT April 2019 ARTIST Attending Celebrities CLOSE-UP Cracow Domestic Life EU Editorial English actor EUROPE FILM FESTIVAL Film Industry Film Screening Human
Joseph Mawle, an English actor, during the 12th Mastercard OFF Camera International Festival of Independent Cinema in Krakow. On Wednesday, May 1, 2019, in Krakow, Poland. (Photo by Artur Widak/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
A Trónok harcá-ban látott Joseph Mawle is szerepet kapott A Gyűrűk Ura készülő sorozatváltozatában.
Vágólapra másolva!

A Trónok harcá-ban Benjen Starkot játszó Joseph Mawle is benne lesz A Gyűrűk Ura-sorozatban, amelyet az Amazon készít elképesztően sok pénzből.

A színész ezzel a főszereplő Will Poulterhez, illetve Markella Kavenagh ausztrál színésznőhöz csatlakozott, a szerepéről azonban még csak annyit lehet tudni, hogy egy Oren nevű gonoszt fog játszani.

Joseph Mawle Forrás: NurPhoto/Artur Widak/NurPhoto/Artur Widak

A cselekményről is csak annyit árultak el az alkotók, hogy a másodkorban fog játszódni – vagyis jóval a filmekben látottak előtt, tehát az ismerős karakterekre, Frodóra, Aragornra, Legolasra és a többiekre ne is számítsunk a sorozatban.