Trokán Nóra őrült dolgai miatt szakított Tasnádi Bencével

Tasnádi Bence
Vágólapra másolva!
Tasnádi Bence autók között rohangált és háztetőkre mászott fel, ezzel kiborította párját, Trokán Nórát.
Vágólapra másolva!

"A gimiben is voltak már kisebb csetlések-botlások, néhány hónapig tartó próbálkozások, de a Nórival való kapcsolatomat tartom az első beteljesült szerelemnek. Én elsőéves, ő harmadéves volt a Színművészeti Egyetemen, amikor összejöttünk. Mindennel együtt 3 évig tartott a kapcsolat, és azt hiszem, én tehetek arról, hogy vége lett" - árulta el a Ripostnak a Sztárban sztár leszek! versenyzője.

Forrás: TV2

A színész nem tagadja, akkoriban nagyon elveszettnek érezte magát, haragudott a világra, egy igazi lázadó volt, és rengeteg olyan hajmeresztő dolgot művelt, ami teljesen kiborította akkori párját. "Elég labilis voltam akkoriban, szélsőséges, önpusztító életet éltem. Nem viselkedtem jól a kapcsolatomban sem, sok hülyeséget csináltam. Például

miközben ő sírva kérlelt, hogy jöjjek fel a járdára"- ismerte el Tasnádi Bence, aki saját bevallása szerint azért viselkedett így, mert nem volt biztos talaj a lába alatt, családi ügyek nyomasztották, nem tudta, hogy mire viszi majd az életben.

Közel két éve boldog párkapcsolatban él szakmabeli párjával, Józsa Bettinával, aki terveik szerint hamarosan elkíséri őt a TV2 élő show-jába is.