Trokán Nóra őrült dolgai miatt szakított Tasnádi Bencével

2019.10.22. 12:57

Tasnádi Bence autók között rohangált és háztetőkre mászott fel, ezzel kiborította párját, Trokán Nórát.

"A gimiben is voltak már kisebb csetlések-botlások, néhány hónapig tartó próbálkozások, de a Nórival való kapcsolatomat tartom az első beteljesült szerelemnek. Én elsőéves, ő harmadéves volt a Színművészeti Egyetemen, amikor összejöttünk. Mindennel együtt 3 évig tartott a kapcsolat, és azt hiszem, én tehetek arról, hogy vége lett" - árulta el a Ripostnak a Sztárban sztár leszek! versenyzője.

Forrás: TV2

A színész nem tagadja, akkoriban nagyon elveszettnek érezte magát, haragudott a világra, egy igazi lázadó volt, és rengeteg olyan hajmeresztő dolgot művelt, ami teljesen kiborította akkori párját. "Elég labilis voltam akkoriban, szélsőséges, önpusztító életet éltem. Nem viselkedtem jól a kapcsolatomban sem, sok hülyeséget csináltam. Például azzal provokáltam Nórit, hogy háztetőkre másztam fel, és élveztem, ha kiborul. De olyan is volt, hogy az autók között rohangáltam a Rákóczi úton, miközben ő sírva kérlelt, hogy jöjjek fel a járdára"- ismerte el Tasnádi Bence, aki saját bevallása szerint azért viselkedett így, mert nem volt biztos talaj a lába alatt, családi ügyek nyomasztották, nem tudta, hogy mire viszi majd az életben.

Közel két éve boldog párkapcsolatban él szakmabeli párjával, Józsa Bettinával, aki terveik szerint hamarosan elkíséri őt a TV2 élő show-jába is.

TOVÁBBI CIKKEK