Bonyolódik Jolly plágiumügye

jolly
Vágólapra másolva!
A mulatós zenész szerint az ügyvédek már egyezkednek a plágiumügyben, de a dalt jegyző norvég DJ csapata azt állítja, május óta nem hallott Jollyék felől.
Vágólapra másolva!

Jolly azzal vádolta Enrique Iglesiast és egy norvég DJ-t, Matomát, hogy azok ellopták az ő Bűbáj és csáberő című 2017-es dalát. A mulatós sztár akkor azt mondta, hogy az ügyben a szerzői jogi testülethez fordultak, és az ő állásfoglalásukra várnak.

de annyit elárulhatok, hogy nincs harag közöttünk, és egy üzleti ajánlatot is tettünk feléjük, mert mi nem akarunk tőlük pénzt vagy bármi egyebet kérni. Most várjuk a válaszukat erre, amíg ez nem érkezik meg, addig nem szeretnénk semmi egyebet nyilatkozni" - mondta a Borsnak Jolly.

Forrás: Instagram/Jolly

Ugyanakkor az állítólag lopott dal egyik szerzője, Matoma menedzsmentje azt állítja, hogy őket május óta senki nem kereste Magyarországról.

aki azt állítaná, hogy az ő jogi képviselője, nem történt hivatalos megkeresés részükről" - jelezték.

A menedzser még májusban, az ügy kirobbanásakor megvédte a DJ-t és Iglesiast is, mondván: hiába jött ki Iglesiasék I Don't Dance című száma Jolly dala után, az valójában már 2016-ban megíródott. "Matoma, Enrique és a dal társszerzői az I Don't Dance című számot 2016. december 4. és 7. között írták meg és vették fel Miamiban. A dal legelső demóváltozatának időbélyegzőjén a dátum 2016. december 7., reggel 8.54. Mivel Jolly dala 2017-ben jelent meg, ezért úgy gondoljuk, hogy az állítás alaptalan" - közölték.