Lehet, hogy már megvan a Sztárban sztár leszek! idei nyertese

Tóth Gabi
Vágólapra másolva!
Misurák Tünde múlt héten is remekelt, most vasárnap varázsolt, ezzel nagy esélyessé lépett elő, nem lennénk meglepve, ha megnyerné ezt az évadot.
Vágólapra másolva!

Misurák Tünde előadása jelentette a csúcspontot a Sztárban sztár leszek! október 27-i adásában, Jennifer Hudsont alakította, óriásit énekelt. A stúdióban mindenki hosszan tapsolt, a zsűri felállva ünnepelt, Bereczki Zoltán pedig annyira elképedt, hogy dadogva kezdte az értékelést. Tóth Gabi könnyezett, kétszer is felállt a dal alatt a nagy hasával, majd az értékelése alatt is szinte pityergett. „Itt mindenki emlékezni fog a nevedre" – mondta.

Tóth Gabi megkönnyezte tv2

Horváth Tamás is csak dicsérte. „Annyira szeretlek, nagy lelked van. Én nagyon köszönöm, hogy magadat hoztad, eszméletlen vagy" – közölte. Pápai Joci az egyéniségét és a tudását emelte ki, ő is tíz pontot adott, a lány a maximummal zárt. Ennyi szép szó után itt videón meg is nézheti, meg is hallgathatja, mitől ájult el mindenki:

A 32 éves Misurák Tünde ezzel nagy esélyessé lépett elő, nem lennénk meglepve, ha megnyerné ezt az évadot. 1987-ben született Budapesten, a Vörösmarty Mihály Gimnázium drámatagozatán tanult. 2006-2009 között a Kaposvári Egyetem színművész szakos hallgatója volt. 2009-2014 között a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház, majd az egri Gárdonyi Géza Színház tagja volt. 2017-től a BuSKAnjo nevű zenekar énekesnője, most pedig a Sztárban Sztár leszek! című műsorral megszerezte az országos ismertséget.

Misurák Tünde tv2

Extra produkció is volt, Mr. Bikicsunáj lépett fel egy mixszel. Itt kell kiemelni a táncosok produkcióját, minden élő show-ban odateszik magukat, percek alatt átöltöznek és a maximumot nyújtják. Hogy profik, arra bizonyíték, hogy a poén miatt betett, angol halandzsával fellépő, énekelni nem tudó Mr. Bikicsunáj mögött-mellett is tették a dolgukat, nem lazsáltak.

Végül Bereczki versenyzője, Mogyoróssy Adrienn esett ki, szemlátomást eléggé letört. Ő is tehetséges lány, itt egy korábbi produkciója, Rúzsa Magdit énekelt remekül: