Kiderült, milyen lesz Majka új műsora a TV2-n

Majka
Vágólapra másolva!
A Nyomd a gombot, tesó! című játékot Majka fejlesztette és társproducerként, valamint műsorvezetőként is részt vesz benne. Az eredményről november 11-től hétköznaponként 20:20-tól a tévénézők is meggyőződhetnek.
Vágólapra másolva!

"A TV2 történetében stratégiailag fontos programstruktúra indul el november 11-én. Majka új műsora is meghatározó a csatorna életében. A Nyomd a gombot, tesó! című gameshowt ugyanis az ő ötlete alapján fejlesztettük" - mondta Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója.

A tájékozottság, az ügyesség, a gyorsaság, az időérzék, a stratégiai gondolkodás és a szerencse mind-mind számít a TV2 legújabb – hazai fejlesztésű – gameshowjában, amelyben egy gyorsan zuhanó lift is fontos szerepet kap.

A Nyomd a gombot, tesó! című játékot Majka fejlesztette és társproducerként, valamint műsorvezetőként is részt vesz benne.

A Nyomd a gombot, tesó! két szinten zajlik: míg a kvíztoronyban 7 kérdésre kell helyesen válaszolniuk a játékospároknak és minél több értékzsetont megtartaniuk, addig az arénában a gombokkal keltik életre, majd gyűjtik össze a legkülönbözőbb tárgyakat, amelyekhez pénzösszegek tartoznak. Annak van esélye minél többet megszerezni az 50 millió forintos főnyereményből, aki fent fejben erős, lent viszont bírja lábbal és a lehető leggyorsabban nyomja a gombokat és fut a hozzájuk tartozó tárgyakkal a gyűjtőpontra, majd időben kijut az arénából. A két szint közötti távolságot a játékospár egyik tagja egy zuhanó lifttel teszi meg, és egyikük sem tudja, kivel lódul meg a fülke.

Forrás: Majka / Instagram

ahol a néző nem csak azért drukkolhat, hogy a versenyzők helyes megfejtéseket adjanak a kérdések helyett elhangzó meghatározásokra, de azért is, hogy az arénában minél több pénzt gyűjtve, időben kiérjenek. Mert miközben két helyszínen lehet pénzt gyűjteni, a kiesés veszélye is dupla" - mondta Majka, aki évek óta készül rá, hogy saját műsorformátumát vezesse és november 11-től minden hétköznap este meg is teszi a TV2 képernyőjén.