Elképesztően gazdag férfiakkal járnak ezek a sztárok

Launch Of Rihanna's First Visual Autobiography, Rihanna GettyImageRank1 arts culture and entertainment bestof topix
NEW YORK, NEW YORK - OCTOBER 11: Rihanna attends the launch of Rihanna's first Visual Autobiography, Rihanna, at The Guggenheim Museum on October 11, 2019 in New York City. Dimitrios Kambouris/Getty Images for Rihanna/AFP
Vágólapra másolva!
Sztárok között is szövődött már nem egy szerelem, több híres nőnek viszont kevésbé ismert, ellenben dúsgazdag barátja van. Techmilliárdosok, vezérigazgatók és arisztokraták nyerték el olyan nők szívét, mint Rihanna, Jennifer Garner vagy Rebel Wilson, többek között az ő történetük a példa arra, hogy a szakmán kívül is lehet jó partit találni. Magyar celeb is a listán, lapozzon!
Vágólapra másolva!

Rihanna

Forrás: AFP/2019 Getty Images/Dimitrios Kambouris
Forrás: Wikimedia Commons

Az énekesnőről 2017-ben Spanyolországban készült pár lesifotó, amelyeken egy akkor még ismeretlen férfival volt látható egy medencében. Az újságírók hamar kiderítették, hogy a szaúdi Hasszan Dzsamilról van szó, akinek a családi vállalkozása birtokolja a Toyota kereskedelmi jogát az egész Közel-Keleten. A cég nagyjából 1,5 milliárd dollárt ér, ráadásul a szerelem még mindig tart, legalábbis Rihanna ezt mondta idén júniusban az Interview magazinnak.

Jennifer Garner

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Christopher Polk
Forrás: Cali Group

Garner és Ben Affleck hivatalosan 2018 novemberében váltak el, de a színésznő már előtte is jó fél évig randizott John Millerrel – akivel azóta is találkozgatnak, bár Garner állítólag máig nem hívja a barátjának. A férfiról annyit azért érdemes tudni, hogy igen menő üzletember, a Cali Group vezérigazgatója, negyvennél több gyorséttermet üzemeltet világszerte.

Avril Lavigne

Forrás: AFP/2019 Getty Images/Randy Shropshire

Az énekesnő korábban két kollégájához – a Sum 41, illetve a Nickelback frontemberéhez, Deryck Whibley-hez és Chad Kroegerhez – is hozzáment, mostani barátját azonban nem a szakmából választotta. Jelenleg Phillip Sarofimmel jár, akinek az apja Fayez Sarofim texasi milliárdos, a Houston Texans amerikaifoci-csapat társtulajdonosa. Lavigne egy különös hobbira is szert tett a férfi mellett: egy Beverly Hills-i birtokon együtt újítanak fel klasszikus autókat, hogy aztán versenyekre vigyék azokat.

Rebel Wilson

Forrás: Full Picture Agency/FPA/Fpa
Forrás: AFP/2014 Getty Images/Jason Merritt

A színésznő idén februárban még arról panaszkodott, hogy hírességként nehéz normális pasit találnia, márciusban viszont már Jacob Buschsal szúrták ki egy színházi előadáson. 2008-ig a Busch család állt a Budweiser sör mögött, 2016-ban pedig a 18. leggazdagabb amerikai családnak számítottak a Forbes szerint – ehhez a helyezéshez 13,4 milliárd dolláros vagyon kellett, ennek egyik örököse Wilson jelenlegi udvarlója.

Lapozzon, a következő oldalon folytatjuk!