Csúnyán megrongálták az éjjel Tóth Vera tízmilliós autóját

Tóth Vera
Vágólapra másolva!
A kocsit használatra kapta, márkanagykövet lett.
Vágólapra másolva!

„Valaki szánt szándékkal végigkaristolta az autómat éjjel. Tudom, hogy nekem szól, ott, ahol álltam vele, csak nekem szólhatott. Az illető pontosan tudta, hogy én használom. Lehet a tegnapi poszt miatt. Tessék, nézzétek meg és válaszoljatok arra, hogy mire jó ez? Komolyan mondom, néha csak nézek magam elé, és semmit nem értek az emberből" – szomorkodik oldalán az énekesnő.

„Márkanagykövet vagyok. (...) Megfelelek az elvárásoknak, az arculatnak a mögöttem lévő tartalmas, munkás, példás munka/karrier miatt. Megtisztelő felkérés volt, nem is tudom, miért kellett volna nemet mondanom?" – teszi fel a kérdést.

Forrás: Tóth Vera

Üzent is a rongálónak, aki összekaristolta valamilyen fém szerszámmal az autót. „Te, aki ezt csináltad és ettől most sokkal jobban érzed magad, gondolkodj el az életeden és ne engem okolj azért, mert neked nem sikerül úgy, ahogy nekem.

akinek a farvizén elérhettem volna, amit, messziről jöttem és csak magamnak köszönhetem, amim van. Én is rohadt fáradt vagyok néha és én is mocskosul sokat dolgozom és van, hogy alig alszom. (...) Nyilván egy polírozás majd megoldja, de a szívemet nem fogja tudni egy darabig kipolírozi" – váltott emocionálisra Tóth Vera a poszt végén.