Jó pár világsztár állítja, hogy találkozott már kísértettel

fashion people Vertical
Miley Cyrus arrives for the 2018 Met Gala on May 7, 2018, at the Metropolitan Museum of Art in New York. - The Gala raises money for the Metropolitan Museum of Arts Costume Institute. The Gala's 2018 theme is Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination. (Photo by ANGELA WEISS / AFP)
Vágólapra másolva!
Akadnak a sztárvilágban páran, akik nemcsak hogy hisznek a szellemekben, de állításuk szerint találkoztak is már kísértettel. Miley Cyrus és Lea Michele kis híján halálra rémültek, el is költöztek a különös találkozás után, Matthew McConaughey azonban a mai napig egy túlvilági lénnyel osztja meg az otthonát, és Emma Stone-nak sincs különösebb baja azzal, hogy a halott nagyapja folyton jeleket hagy a házban.
Vágólapra másolva!

Lea Michele

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Matt Winkelmeyer

A Glee – Sztárok leszünk! színésznője a régi New York-i apartmanjában nemegyszer tapasztalt furcsa dolgokat, egyszer például zajt hallott fentről, és azt gondolta, hogy a szélviharban kinyílt az ablak – csakhogy odafent mindent rendben talált, viszont abban a pillanatban magától kinyílt előtte az ablak. Máskor egyedül volt otthon, de énekelni hallott valakit a lakásban, ami már sok volt neki, hamar ki is költözött az apartmanból.

Miley Cyrus

Forrás: AFP/Angela Weiss

Az énekesnő régi londoni lakásáról mesélt rémisztő történeteket, állítása szerint kétszer is megjelent ott egy kisfiú szelleme a fürdőszobában. Első alkalommal még a húgát bosszantotta a szellem a zuhany alatt, forróra állította a vizet, majd valahogy a kilincset is átforrósította, ami megégette a lány kezét – Cyrus ekkor berohant a sikoltozásra, és mintha egy kisfiút látott volna ülni a mosdókagylón, aki aztán másnap este is feltűnt.

Matthew McConaughey

Forrás: Chelsea Lauren/REX/Shutterstock/Copyright (c) 2016 Rex Features

Amíg Michele és Cyrus halálra rémültek, és szinte azonnal ki is költöztek, addig McConaughey állítólag a mai napig egy kísértettel osztja meg az otthonát. Már akkor fura hangokat hallott, amikor beköltözött a Los Angeles-i házba, később aztán találkozott is egy nő kék szellemével, akit Madame Blue-nak nevezett el. „Elég vagány szellem. Talán azért is jövünk ki jól, mert állandóan meztelenül mászkálok otthon" – vélte a színész.

Ryan Gosling

Forrás: Getty Images/WireImage/Venturelli

A család régi otthonában, a kanadai Ontarióban üldögélt rendre egy férfi, akiről a színész már egészen kicsi korától kezdve tudta, hogy szellem. Félt is tőle, de az anyjának hiába mondta, ő nem látta az alakot – Goslingnak így nem volt más választása, mint hogy megtanul együtt élni vele. Már nagyobb volt, amikor rövid időn belül az anyja és két másik családtag is látta a szellemet, így aztán ott is hagyták a házat.

Lapozzon, van még pár rémisztő sztorink!