Majka előre megmondta, meddig tart a kényszerszünet

majka curtis
Vágólapra másolva!
Amikor megváltak Curtistől, már tudták, hogy nem csak pár hónapos lesz a szakítás.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, a Sztárban sztár leszek!-ben lépett fel együtt a két rapper, aki régen nagy barátságban volt, de 2018 nyarán szétváltak az útjaik Curtis gyakori kábítószer-fogyasztása miatt. Majka a show után, a színfalak mögött elmondta a TV2-nek, hogy „ez nem megalakuló buli volt", újragondolták az egészet, amúgy minden ugyanolyan volt, mint régen. Nyolc évig voltak egy színpadon, ez elég nagy rutint adott.

Curtis arról elmélkedett, hogy a falunapokon való fellépéseket ugyan szerette, de egészen más kategória zenélni egy nagy színpadon, akár a Budapest Parkban. A komoly hangosítás a nagy rendezvényeken lehetetlenné teszik, hogy hallja a közeli vurstli, a céllövölde vagy körhinta zajait.

tv2

Majka szerint nem is lehetett volna hamarabb rendezni a konfliktust. „Nyolc év alatt sokat láttunk egymásból, ezt nehéz elfelejteni. A barátságunk megsínylette ezt a dolgot. Amikor szétmentünk, a zenekarnak is elmondtam, hogy másfél évnek el kell telnie, hogy tudjuk azt, hogy minden rendben van. Utána lehet egyesülni, és csinálni sok dolgot... így is alakult" – summázta.

Decemberig több nagykoncertet adnak a nagyobb hazai városokban, majd hosszabb szabadság jön, áprilisig nem nagyon lesz fellépés – onnantól aztán jöhetnek a próbák a fesztiválszezonra.