Komoly változások jönnek a TV2 estéiben

Séfek séfe: Krausz Gábor megbánta kritikáját, miután rájött, ki volt a szakács
Vágólapra másolva!
A héten célegyeneséhez érkezik a Fuss család, fuss! és a Séfek Séfe versenye is. A TV2 produkcióiban kiderül, hogy öt hét után ki győzedelmeskedik, ki lesz a legfittebb család, és ki a Séfek Séfe. Dupla epizódokkal zárul mindkét küzdelem a képernyőn. November 7-én, csütörtökön 19:20-tól a Fuss család, fuss!, míg november 8-án, pénteken 19:20-tól a Séfek Séfe két-két záró része kerül képernyőre.
Vágólapra másolva!

A Fuss család, fuss! versenyében négyfős családok küzdenek hetek óta azért, hogy egy-egy versenynapot teljesítve közelebb kerüljenek a tízmillió forintos fődíjhoz. A Palik László által vezetett sportreality döntő hetére négy család jutott be: a Tápai Szabina által edzett Lőczi család; Lipőkék, akiket Katus Attila segít; Buchingerék, akik mellet Bodó Imi edzősködik, illetve az egy hete támadó családként bejutó Szabó család, akikkel Huszti Kata dolgozik együtt.

Fuss család, fuss! Forrás: TV2

A csütörtök esti epizódokban kiderül, melyik család hányadik helyen végez, a döntőben pedig egy eddig nem látott, különleges, vizes pálya is fontos szerephez jut. A Fuss család, fuss! győztes családjának ráadásul minimum két akadálypályán kell győzedelmeskednie ellenfele felett, így igazán embert próbáló és izgalmas feladat vár a legjobbakra. A gigászi küzdelem végén pedig kiderül, ki a legfittebb család és ezzel a 10 millió forintos fődíj tulajdonosa - közölte a TV2.

Nagy hajrá a főzőműsorban

A Séfek Séfe, a TV2 gasztro-tehetségkutatója is utolsó hetéhez érkezett. Az egyre keményebb csapatversenyek után, pénteken este egy kétfordulós elődöntő és egy maratoni döntő vár Krausz Gábor, Vomberg Frigyes és Wolf András tanítványaira. A legtehetségesebb hat versenyző jut be az elődöntőbe, ahol a műsor séfjei már nem segíthetnek csapattagjaiknak.

Séfek Séfe: Krausz Gábor Forrás: TV2

Az első kör után Krausz Gábor, Vomberg Frigyes és Wolf András vakon kóstol, a leggyengébb étel készítője pedig azonnal búcsúzik a Séfek Séfétől. Ráadásul 3 vendég kóstoló is érkezik a segítségükre: Pintér Katalin - több kiemelkedő, köztük Magyarország egyetlen két Michelin-csillagos étteremének, valamint a nemzetközi hírű Gerbeud cukrászda-láncának tulajdonosa; Győrffy Árpád a Kollázs – Brasserie & Bar konyhafőnöke; valamint az „Év Ifjú Séftehetsége" díjat 2019-ben elnyerő Farkas Richárd, az őrségi Pajta Bisztró séfje.

A döntőben kétórás feszített munka vár a legjobbakra.

A versenyzők háromfogásos menüjüket korábbi csapattársaik segítségével készítik majd el, séfjeik pedig már csak szurkolhatnak tanítványaiknak. A Séfek Séfe fődíjáról a hazai gasztronómiai elit meghatározó alakjai döntenek, olyan szakemberek, akiknek a véleménye irányadó a minőségi vendéglátásban. Az este végén kiderül, hogy ki lesz a Séfek Séfe, ki viheti haza a tízmillió forintos fődíjat és a 2 hetes franciaországi szakmai továbbképzést, a világ egyik leghíresebb séf iskolájában.