Színésznők, akik teljesen kopaszra vágatták a hajukat

2019.11.10. 20:26

Nem meglepő, hogy sokan bármit megtennének egy filmszerepért, rengeteget híznak vagy látványosan lefogynak, kemény testépítésbe kezdenek, esetleg teljesen megváltoztatják a frizurájukat, vagy akár meg is válnak tőle. Több olyan híres színésznőt találni, aki megvált valami oknál fogja hosszú tincseitől, ezzel a lépéssel pedig szinte sokkolt a arjaongótáborát. Döbrösi Laura, Natalie Portman, Demi Moore és Kate Hudson is kopasz volt egy ideig, de felkerült a listára Britney Spears is, aki épp a napokban mondta el, miért borotválta le a fejét 12 éve. A képekre kattintva megnézheti a csinos sztárokat haj nélkül!

Döbrösi Laura

A fiatal színésznő mindenki meglepett, mikor egy 2017-es díszbemutatón kopaszon jelent meg. Döbrösi Laurát a Társas játék, a Félvilág, az Egynyári kaland és az Aranyélet szereplőjeként is hosszú, barna hajjal ismerték a nézők, de az HBO sorozata kedvéért megvált a hajkoronájától. 

Kattintson a képre, és nézze meg a színésznőket kopaszon!Forrás: Saghyfoto

"Örömmel vállaltam ezt a feladatot. Amúgy is szerepelt a bakancslistámon, de örülök, hogy az Aranyéletért tehettem meg. Érzelmileg ugyanolyan fontos nekem a sorozat, mint amekkora változást jelentett a 47 centiméteres hajamtól megválni" - mondta akkor.

Evangeline Lilly

A Lost egykori szereplője vélhetően egy új szerep kedvéért vált meg a hosszú fürtjeitől - a folyamatot több kis videóban mutatta meg a követőinek az Instagramján a napokban. "Megálljak, vagy folytassam?" - tette fel a költői kérdést a hajnyírós videói mellett, majd egy nappal később a végeredményt is megmutatta: az új felvételen már teljesen kopasz.

Kattintson a képre, és nézze meg a színésznőket kopaszon!Forrás: NurPhoto/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency

Natalie Portman

"Mindig is szerettem volna kopaszra borotváltatni a fejem, de az új filmem miatt most végre ürügyem is van rá" - nyilatkozta  a színésznő a V, mint Vérbosszú című film kapcsán, ahol teljesen kopaszon láthatták a nézők.

2018-ban is vállalta, hogy megválik a haja nagy részétől, ekkor a Vox Lux musical miatt döntött így -  ehhez a szerephez csak felnyírt, rövid frizurát készítettek neki a fodrászok, míg a V, mint Vérbosszúban teljesen kopaszra nyírták a színésznőt.

Kattintson a képre, és nézze meg a színésznőket kopaszon!Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Kevin Winter

Demi Moore

Demi Moore májusban az Instagramján posztol egy képet, amin volt férjével, Bruce Willisszel szerepel - a felvétel nagyjából 20 éves készült.Ekkoriban a színész Az ötödik elem, míg Demi Moore a G. I. Jane című filmet forgatta. A színésznő a híres szerep kedvéért még arra is hajlandó volt, hogy hosszú hajától egy az egyben megváljon.

Kattintson a képre, és nézze meg a színésznőket kopaszon!Forrás: AFP/Angela Weiss

Kate Hudson

A színésznő egy forgatás miatt nyíratta pár milliméteresre a haját még 2017-ben. "Vicces, mert amikor elkezdődött a hajvágás, nem gondoltam rá, mi lesz, csak az járt a fejemben, hogy a szerepért teszem. Úgy voltam vele, hogy vágjunk bele, csináljuk! De közben megfogalmazódott bennem az a kérdés is, hogy vajon hogy fog kinézni a fejem, milyen formája van? Ekkor kezdtem el igazán pánikolni" - mondta.

Kattintson a képre, és nézze meg a színésznőket kopaszon!Forrás: Frederick M. Brown / Getty Images North America / AFP

 Folytatódik a cikk a második oldalán, lapozzon egyet!

Előző
  • 1
  • 2
Következő