Színésznők, akik teljesen kopaszra vágatták a hajukat

2019.11.10. 20:26

Britney Spears

Már 12 év eltelt azóta, hogy az énekesnő váratlanul kopaszra nyíratta a haját, de hogy miért tette, az épp a napokban derült ki a Channel 5 dokumentumfilmjéből. A tetoválóművész, aki jelen volt a ominózus esetnél, úgy emlékszik vissza, hogy Britney Spears a hajvágást követően csak annyit mondott: "Nem akarom, hogy bárki a hajamhoz érjen. Nem akarom, hogy megérintsék a hajamat. Elegem van belőle, hogy a hajamat fogdossák."

Kattintson a képre, és nézze meg a színésznőket kopaszon!Forrás: Msn.com

A dokumentumfilmből azt is kiderül, hogy az énekesnő nem tervezte a fodrászos kalandját a nyilvánosság elé tárni, de az akkori testőreit lefizették a lesifotósok, akik így végig tudták dokumentálni az eseményt.

Jessie J

2013-ban teljesen kopasz lett az angol The Voice  női mestere, Jessie J. Az énekesnő nemes ügy érdekében vált meg hajkoronájától, az összeg egészét felajánlotta. A BBC csatorna élőben közvetítette az átalakulást, melynek során megvált hosszú hajától.

Kattintson a képre, és nézze meg a színésznőket kopaszon!Forrás: AFP/Imaginechina/Han Jingyu

Akkoriban arról beszélt, hogy szeretne a fejére egy tetoválást is, ami emlékeztetni fogja a tettére. "Valami olyasmire gondoltam, mint egy szív. Így mindig eszembe jut, hogy a szeretet miatt lettem kopasz" - mondta.

Cate Blanchett

A szőke színésznő először egy szerep miatt vállalta a kopaszságot, majd később különösebb indok nélkül is megvált a hajától. "Olyan felszabadító leborotválni a fejem. Egyszer meg kellett tennem egy filmszerep kedvéért, de aztán párszor máskor is megcsináltam. Az iskolában ez egyfajta lázadás volt, pár éve is lenyírtam a hajam, de hamarosan megint le fogom" - mondta néhány éve.

Kattintson a képre, és nézze meg a színésznőket kopaszon!Forrás: Maria Moratti/Contigo/Getty Images

Charlize Theron

2012-ben Charlize Theron teljesen váratlanul leborotváltatta a fejét. Jó ideg sapkában járt, így csak sejteni lehetett, hogy néz ki haj nélkül, majd mikor Namíbiába érkezett adoptált fiával, Jacksonnal, a fejfedőjét otthon hagyta. Sokan megijedtek, hogy esetleg valamilyen betegség miatt vágatta le a haját, de gyorsan kiderült, hogy a Mad Max negyedik része kedvéért szabadult meg hosszú szőke fürtjeitől.

Kattintson a képre, és nézze meg a színésznőket kopaszon!Forrás: Getty Images/2016 Getty Images/Pascal Le Segretain

Cynthia Nixon

Teljesen kopaszra borotválta fejét a Szex és New York sztárja 2012-ben. Az amúgy vörös hajú színésznő egy színházi darab miatt vált meg tincseitől; a Wit című darabban egy Vivian Bearing nevű, rákos professzort alakít. "Azt gondoltam, hogy csak lekapom, és nem lesz vele gond. Tévedtem, azóta minden nap le kell borotválnom!" - mondtam és akkoriban azt is elárulta, hogy már régóta kíváncsi volt arra, milyen lehet haj nélkül.

Kattintson a képre, és nézze meg a színésznőket kopaszon!Forrás: AFP

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Előző
  • 1
  • 2
Következő