Olyan színészekről már írtunk korábban, akik a karrierjük elején szex- vagy pornófilmekben szerepeltek, tudunk azonban olyanokról is, akik jó pár film- vagy sorozatszerep után döntöttek úgy, hogy elmerülnek a felnőttfilmek világában. Volt, aki komoly drogfüggősége miatt vállalt pornós munkát, más gyerekszínészként dolgozott, de felnőttként már nemigen kapott más jellegű feladatot, olyan is akadt azonban, aki egyszerűen színészkedni és szexelni egyaránt szeretett.

Tom Sizemore

Forrás: AFP/2014 Getty Images/Larry Busacca

Olyan filmekben játszott, mint A sólyom végveszélyben vagy a Ryan közlegény megmentése, valószínűleg komolyabb karriert is befuthatott volna, ha nem válik súlyos drogfüggővé. Egy rendező haverja tanácsára a pornózásba is belekóstolt, egyrészt le volt égve, másrészt metamfetamint szedett, ami miatt nem nagyon tudta, mibe vág bele. Egyetlen férfiként hat nővel szerepelt egy filmben, ami sokaknak talán az álma is lehet, de szerinte „gusztustalan és zavaró" volt.

Maitland Ward

Szappanoperában kezdte filmes karrierjét – a Gazdagok és szépek szereplője volt tizenöt részben –, majd jött a Nincs kegyelem, tanár úr, a Házi barkács és A vágy hálójában, más filmek mellett. A kis gézengúz 45 részében ő volt Rachel McGuire, ma viszont már az Instagramon is reklámozza pornófilmjét, ő a vörös nő, aki pórázon vezet egy másikat:

Ashlyn Gere

Forrás: AFP

Ő is előbb játszott játékfilmekben, mint pornóban, bár a nyolcvanas években forgatott mozijai (Evil Laugh, Creepozoids) nem voltak túl emlékezetesek. Testdublőrként is dolgozott az Elemi ösztön-ben és a Tisztességtelen ajánlat-ban, majd feltűnt például az X-akták és a Millennium egy-két epizódjában, valamint az Űrháború 2063 című sci-fi sorozatban.

Kelli McCarty

Forrás: Getty Images/AFP/2006 Getty Images/Frazer Harrison

1991-ben elnyerte a Miss USA címet, utána több tévés szerepet is kapott: feltűnt a Melrose Place-ben, a Beverly Hills 90210-ben, a Pacific Blue-ban, majd közel 300 epizódban játszott a Passions című szappanoperában. Utána döntött úgy, hogy kipróbálja magát a pornóiparban is, aminek – mint mondta – igen egyszerű oka volt: színészkedni és szexelni egyaránt szeretett, és ez tűnt a kettő tökéletes kombinációjának.

Lapozzon, tudunk még pár színészről, aki pornósnak állt!