A zenész és volt párja, Hopp Csilla között vasárnap délelőtt elmérgesedett a vita, rendőrt hívtak a veszekedés miatt a szomszédok.

A gyereküket elvesztő szülők a ház körfolyosóján vesztek össze. Mire a rendőrök a helyszínre érkeztek, már befejezték a vitát, így végül intézkedés nem történt, csak jegyzőkönyvet vettek fel. A Ripost megkereste L.L. Juniort, aki nem tagadta a történteket.

"Valóban elfajult köztünk a vita vasárnap délelőtt, de semmi komoly nem történt, csak kiabáltunk egymással. Azért mentünk ki a folyosóra, hogy Lacika ne legyen fültanúja mindennek. Egyszerűen arról van szó, hogy annyira mély még a gyászunk, hogy mindketten nehezen kezeljük az érzéseinket. Aznap hajnalban arra ébredtem, hogy Dávidkával álmodtam, és már nem is tudtam visszaaludni. Olyan erővel tört rám a fiam halála miatt érzett fájdalom, hogy nem tudtam kezelni. Nem szeretnék magyarázkodni, hiszen ezt csak az értheti, aki vesztette már el a gyermekét... Egyszerűen összevesztünk és szó szót követett... Sajnos egyikünk sem ura mindig az érzéseinek, még túl friss a seb" - mondta.L.L. Junior, aki hozzátette, bár pillanatnyi dühében ő is mondott csúnya dolgokat, valójában nem hibáztatja Csillát a tragédia miatt. 

Forrás: Facebook/L.L. Junior

A lapnak megszólalt a zenész volt párja is, aki szerint L.L. Junior  felzaklatott lelkiállapotban volt, amikor megérkezett hozzá a megbeszélt időben. Próbáltuk higgadtan megbeszélni a dolgokat, de nem sikerült és elszabadultak az indulatok. Végül úgy láttam jónak, ha Lacika érdekében inkább eljövök és lemondok az aznapi közös programról. Igen, vannak vitáink, hiszen óriási, feldolgozhatatlan veszteség ért minket, de mindketten a megegyezésre törekszünk. Az ügyvédeink is azon dolgoznak, hogy olyan megállapodás szülessen, ami a legjobb a gyermekünknek" - árulta el.