Veszélyes helyzetbe került Détár Enikő és Fésűs Nelly

Ladinek Fésűs Détár
Vágólapra másolva!
Détár Enikő, Fésűs Nelly és Ladinek Judit útközben vették észre, hogy mozog a teljes kormányrendszer, ugyanis az autómosóban elszakították a bovdent.
Vágólapra másolva!

A három színésznő csak hetekkel később tudott beszélni arról, hogy milyen drámai kalandba keveredtek, nagyon megijedtek.

"Általában az én kocsimmal megyünk fellépni, így volt ez akkor is. (...) Mivel előbb érkeztünk, gondoltam, beadom lemosatni a kocsit. Odaadtam a kulcsot, a mosóban átálltak vele. Elindultunk, és útközben vettem észre, hogy valami nagyon nem stimmel. Van az autóban egy kormánymagasságot állító rúd, valami szerkezet, aminek elszakadt a bovdenje. Igen, elszakadt a kormánymagasság-állító bovden.

Már úton voltunk, siettünk, időre kell leérni, mert a függöny felmegy. Esélyünk nem volt másik kocsit keríteni. Az autó vezethető volt, tekerni lehetett a kormányt, de közben mozgott föl-le. Levert a víz, borzasztó kellemetlen volt" - mesélte a Borsnak Ladinek Judit.

Forrás: Ladinek Judit / Instagram

"A mosóban rendesek voltak, ajánlottak autószerelőt, és kifizették a javítást. Több mint harminc éve vezetek, ez a rutin kellett ahhoz, hogy ne legyen baj" - tette hozzá.