Dolgoznak a Jóbarátok feltámasztásán, mind a hat főszereplő benne van

Jennifer Aniston 50 éves: 20 érdekesség a Jóbarátok sztárjáról
Vágólapra másolva!
Folynak a tárgyalások a Jóbarátok feltámasztásáról, a hat eredeti főszereplő és a két régi alkotó együtt dolgozik a megvalósításon.
Vágólapra másolva!

A The Hollywood Reporter szerint valami készül az HBO Max nevű, jövőre induló tartalomszolgáltatónál, a Jóbarátok feltámasztásán ügyködnek az eredeti színészekkel, Jennifer Anistonnal, Courteney Coxszal, Lisa Kudrow-val, David Schwimmerrel, Matt LeBlanckal és Matthew Perryvel.

A folytatásban – korábbi nyilatkozatukkal ellentétben – a két alkotó, David Crane és Marta Kauffman is benne lenne, de a tárgyalások még igen korai szakaszban járnak, az sem biztos, hogy egyáltalán sikerül egy közös szabad sávot találni a hat sztár zsúfolt munkarendjében.

A Jóbarátok csapata Forrás: NBC

A TV Guide szerint az alkotók és a színészek nem fikciós történetben gondolkodnak egyébként, vagyis az is lehet, hogy "csak" a Jóbarátok mai napig tartó hatásáról készülne egy dokumentumfilm, amelyben mindenki megosztaná a legkedvesebb forgatási emlékeit.

Akárhogy is, a projekt ötletgazdája az HBO Max mögött álló WarnerMedia Entertainment fejese, Bob Greenblatt, szerinte a Jóbarátok visszatérése remek reklám lenne az induló HBO Maxnak, amely jövőre az eredeti sorozat streamelési jogát is átveszi a Netflixtől.