Marcellina még a hétre vállalt fellépését letudta, de ágynak esett. 

„Nagyon beteg vagyok, sajnos semmi hangom! Persze a hétfői fellépésemen így is megpróbáltam a maximumot nyújtani, de nem volt könnyű dolgom. Magas láz gyötört, legszívesebben egész nap az ágyban pihentem volna, de erre sajnos nem volt lehetőségem. Nagyon remélem, hogy hamar túl leszek ezen a nehéz időszakon" - mesélte a Ripostnak.

Zaklatták egész nyáron

Mint megírtuk, félelemben töltötte nemrég mindennapjait Marcellina, a szaxofonos énekesnőt ugyanis egy perverz férfi zaklatta a közösségi oldalain. Az esetről a Mokkában mesélt bővebben, és azt is elárulta, hogy talán túl közel engedi magához a követőit.

MarcellinaForrás: Fem3

"Manapság valamilyen oknál fogva a rajongók elvárják azt, hogy szinte barát legyél. Megmondom őszintén, nekem nagyon sok barát szintű rajongóm van, és ilyennel én még soha nem találkoztam. Azt hittem, nem adok okot rá, hogy ilyesmi megtörténjen" - mondta. Arról is beszélt, hogy nem jár kihívó ruhákban, nincsenek félreérthető posztjai, ezért nagyon meglepte a zaklatás. Járt a rendőrségen az ügy miatt, de soha nem szeretne találkozni azzal a férfival, aki hívásokkal és obszcén felvételekkel bombázza hónapok óta.

Van baja

Egy évvel azután, hogy súlyos quadbalesete volt, Marcellina idén októberben, alig pár hete a saját kertjében törte össze magát. Szerdán egy rossz lépés után másfél métert zuhant a kertjében lévő stégről, így a meredek partoldalra esett. Félájult volt, mikor bevitték a lakásba, azonnal hívták a mentőket, akik be is vitték a baleseti ambulanciára.