Kódolatlan filmcsatornát nézhet ingyen, két hétig

Hujber Ferenc, Szabó Győző, Pindroch Csaba a Valami Amerika 3 forgatásán
Vágólapra másolva!
Régi kedvencek és kihagyhatatlan újdonságok fűszerezik majd a Prime év végi kínálatát. A TV2 Csoport szórakoztató csatornája ráadásul november 18. és december 2. között kódolatlanul érhető el minden MinDig TV néző számára.
Vágólapra másolva!

A TV2 Média Csoport Kft. és az Antenna Hungária Zrt. megállapodása alapján november 18. és december 2. között a MinDig TV nézői számára kódolatlanul fogható a Prime.

Csütörtökönként 21 órától országos premierepizódokkal folytatódik az NCIS XVI. évada. A nézők már az évad induláskor Vance-ért izgulhattak, hiszen a népszerű krimi az előző évadban az ő elrablásával ért véget, ráadásul ugyanaz az tartotta fogva, aki egykor Sloane-t is megkínozta. Ám a bűnügyi szálak mellett Vance magánélete is új megvilágításba kerül, így a rejtélyes ügyek mellett az érzelmesebb pillanatok is helyet kapnak a friss epizódokban.

NCIS

November 20-án évadzáró epizódjához érkezik a Grace Klinika XII.évada. Shonda Rhimes sorozatának vérfrissítő felvonásként aposztrofált évadában a drámai vonal továbbra is erős meghatározó volt, bár a humor is újra hangsúlyos szerepet kapott. Riggs és Penny új karakterként léptek be a képbe, de krimire hajazó sztorikban, izgalmas esetekben és gyengéd érzelmekben is bővelkedett ez a széria is.

Lesz Dr Csont, Hawaii Five-O is

November 21-én és 28-án Az igazság oldalán című országos premiersorozat is a fináléhoz érkezik. A jogi drámasorozatban Madeline Scott, aki tíz évet ült ártatlanul a börtönben egyik legjobb barátnője állítólagos meggyilkolása miatt, később másokat ment ki hasonló helyzetekből. A fordulatos jogi rejtélyek most a fináléhoz közelednek.

A hétköznap esti kínálatot erősítik továbbá olyan közönségkedvenc sorozatok, mint a Dr Csont, Hawaii Five-O, NCIS LA és Az utolsó zsaru, amelyek 21 órától dupla részekkel várják a rajongókat.

Hujber Ferenc, Szabó Győző, Pindroch Csaba a Valami Amerika 3 forgatásán Forrás: Wlcsek András

Emellett a legjobb mozifilmek sem maradhatnak el, legyen szó romantikáról, magyar kedvencekről, vagy éppen a zenés műfaj ikonikus darabjairól. Az 50 első randiban Drew Barrymore és Adam Sandler nem mindennapi szerelmi történetébe csöppenthetnek a nézők, míg a Nagyon nagy ő című filmben Gwyneth Paltrow rendhagyó és vicces formában, tőle szokatlan külsővel tanít meg igazán szeretni. Táncra perdítenek majd olyan klasszikusok, mint a Grease vagy a Mamma Mia!, de igazi magyar filmparádéval is kedveskedik a Prime, hiszen a Csinibaba és a Valami Amerika 3 is a képernyők elé szegezi majd a tekinteteket.