Nagy esélyes esett ki a Sztárban sztár leszek! elődöntőjében

Sztárban sztár leszek
Vágólapra másolva!
Több látványos, igényes produkció után olyan képzett énekesnő esett ki, akit sokan a végső győztesként is szívesen láttak volna a TV2 vasárnap esti műsorában.
Vágólapra másolva!

Sok remek produkciót a tévéző, volt a terítéken NOX, Tarkan, Terecskei Rita és Zorán, többek közt. Újdonságot jelentett a zsűriben, hogy a kilencedik hónapban lévő Tóth Gabi helyett nővére, Vera ült be pontozni: róla lehetett tudni, hogy jó értelemben véve nagyszájú nő, jó humora van, úgyhogy természetesen megfelelt ezen az estén is, összhangban volt a férfiakkal.

tv2

„Elképedek, hová jut a tehetség... Gratulálok mindenkinek, fantasztikusak vagytok" - mondta a show vége felé Bereczki Zoltán. Horváth tamás Misurák Tündének drukkolt, erről beszélt, Vera pedig a megasztáros időkről elmélkedett. „Kell ez a vérfrissítés, kelletek ti nekünk a zenébe" – jegyezte meg a beugró zsűritag. Pápai Joci szerint nagyon magas színvonalú adás volt, nehéz lesz überelni.

tv2

Misurák Tünde esett ki az elődöntőben, pedig esélyesnek tűnt a végső győzelemre is. Ő is fellép jövő vasárnap az évadzáró, nagy fináléban.